Egy észak-alföldi településen került kellemetlen helyzetbe egy tanár, akiről pornográf tartalmú videó került elő.

A felvételen - a Ripost értesülései szerint - a férfi önkielégítést végez, de nem a hagyományos módon: különféle segédeszközöket is használ közben. 

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

A tanár szakmai megítélése kimagaslóan jó, ám a videó miatt a tankerületi vizsgálat eredményéig felfüggesztették. A rendőrség is nyomoz az ügyben, mivel a férfi feljelentést tett. 

Ez egyértelműen bosszú. A barátnőjének készítette a felvételeket, és csak neki, privát üzenetben küldte át Messengeren akkor, amikor még egy párt alkottak – mesélte a férfi egyik barátja a Blikknek, majd folytatta: „Nem értem az embereket, elítélik, pedig nem hivalkodott soha sehol azzal, hogy neki milyen szexuális szokásai vannak."

A videót látva több szülői is eldöntötte, nem szeretné, hogy gyermekét tanítsa.

Mindenki azt csinál, amit akar, ám onnantól kezdve, hogy a videó nyilvánossá vált, már nem csak az ő ügye. Sokat tanakodtunk rajta, hogy mi lenne a helyes, mert szakmailag egy zseni, ez nem kétséges. Végül úgy ítéltük meg a párommal, hogy nem tudna jó példát mutatni a gyerekeknek. Egyelőre nem szeretnénk, ha nála tanulna a fiunk – mondta az egyik szülő.