A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent, a párcsere helyszíne pedig általában egy erre dedikált létesítmény: hotel vagy klub, de léteznek privát szervezésű swinger események is. Az összejöveteleknek otthont adó helyszínek széles körben elterjedt neve a "swinger klub", vagy "életstílus klub". Na, de vajon miért lehet jó választás, ha ezekbe közösségekbe tartozol? Cikkünkben összegyűjtöttünk 4 érvet, amiért izgalmas döntés lehet swingerek közé tartozni.

1. Élhetsz a fantáziádnak

Rengeteg ember különös szexuális és vadóc fantáziákkal dúsította a vágyálmait. Valljuk be egy hagyományos kapcsolatban ezek a kívánságok végesek lehetnek - természetesen nem minden embernek hasonlóak az igényei- ám kötelező ténylegesen beletörődnünk abba, hogy néhány fétisünket pusztán bátortalanságból ne próbáljuk ki? Kár lenne érte!

2. Szabad vagy

 Sokak, akik swinger klubokban jártak már, illetve ezt az életmódot folytatják egy hatalmas házibulinak éli meg szexualitásukat. Jó formán bármit megtehetsz és szabad vagy, hiszen ezekben a közösségekben szinte semmi sem tabu.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Anchiy/Anchiy

3. Nem muszáj

Az előző ponthoz pedig szigorúan kapcsolódik az, hogy semmi sem kötelező. Nyugodtan mondhat az ember nemet. Ha bármi olyannal találkozol, ami kevésbé megfelelő számodra, akkor nyugodtan mondd el véleményed, ne légy szégyenlős!

4. Tévhit, hogy rámegy a kapcsolatod

A swinger klubbokkal kapcsolatban az az elsődleges megállapítás, hogy tönkreteheti a kapcsolatokat. Ami önmagában már azért is ellentmondásos, hiszen mindkét fél tudja mire vállalkozik. Sőt!  Több felmérés is rácáfolt már erre a kijelentésre. Egy kutatás szerint a klubokba járó pároknak a 70%-a úgy nyilatkozott, hogy a féltékenység nem állt a kapcsolatuk útjába. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag stabil párkapcsolatban élők számára ajánlott életmód!