Nem is gondolnánk, de személyiségünk és szexuális vágyaink sokszor kéz a kézben együtt járnak. HA viszont jobban átgondoljuk, teljesen egyértelmű, hogy egy nyitottabb embernek az ágyban is több minden belefér, mint zárkózottabb társainknak. Persze nem minden törvényszerű, ismerjük a mondást: alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

Vannak annyira bizonytalan emberek, akik még saját maguk sem tudják milyen kapcsolatban éreznék jól magukat, sőt abban sem biztosak, hogyan viselkedjenek egy komolyabb viszonyban. Magukban, de általában a partnerükben nem bíznak. Szexuális vágyaik folyton váltakoznak. Egyszer vadabb, egyszer pedig gyengéd szexre vágynak. Ő nekik rendkívül fontos a visszajelzés, nyugtasd meg, hogy szereted, és csak ő kell neked.
Azok, akik hisznek a monogámiában kevésbé ábrándoznak csoportos szexről, sokkal inkább dominanciáról vagy alávetettségről, szadizmusról-mazochizmusról (BDSM), szexuális újdonságról vagy romantikáról. Hmm..

Forrás: Shutterstock

 Azok az emberek, akik lelkiismeretesek és odaadóak, azok nagyrészben sokkal jobban figyelnek az apró részletekre. Összetettebb fantáziavilágot terveznek meg maguknak. Ezek a típusú emberek a kutatás szerint, nem igazán fantáziálnak BDSM-ről, tabukról és gender-bendingről. Ők leginkább a hagyományos együttlétben hisznek, és általában alkalmazkodóak.

Az extrovertált és rendkívül nyílt emberek olyanok, akik folyton keresik a kapcsolatot a külvilággal és más emberekkel. Ez pedig abszolút megjelenik erotikus ábrándjaikban. Az extrovertált személy álmodozik csoportos szexről,  non-monogámiáról, sőt még hűtlenségről is. Ez nem meglepő, mivel a könnyen megnyíló embereket kevésbé félemlíti meg az új partnerekkel való találkozás és az elcsábítás gondolata. Számukra nincsenek tabuk.