A szüzesség elvesztése meghatározó élmény mindenki számára, és biztos, hogy nem felejtjük el soha. A hírességek is túlestek azon a bizonyos első alkalmon, valakinek a szerelmével történt meg, és csodálatos élményként élte meg, mások pedig csak túlestek rajta, és nem volt éppen kellemes tapasztalat. Egyes sztárok esetében meglepően korán történt meg az első szexuális aktus, de volt, aki már a harmincon is túlvolt, amikor először ágyba bújt valakivel.

Britney Spears
Több pletyka keringett a sztár szüzességéről, miután híressé vált sokáig állították ugyanis, hogy a tini még ártatlan. Azonban édesanyja később kitálalt önéletrajzi könyvében, és elmondta, Britney 14 évesen szexelt először egy nála idősebb focistával. Így már nem volt szűz, amikor megjelent az első albuma.

Britney SpearsForrás: Getty Images/WireImage/Kevin.Mazur

Chris Brown
Hihetetlen, de a sztár azt állítja, ő nyolcévesen veszítette el a szüzességét egy 14-15 év körüli lánnyal.
"Akkoriban rengeteg pornót néztünk az unokatestvéreimmel, aki idősebb nálam. Úgy éreztem, készen állok a szexre. Ha az ember már nyolcévesen elkezdi, annál többször is csinálhatja az élete során." – vélekedett Chris Brown.

Chris BrownForrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Lil Wayne
A rapper egy játék során „sodródott bele" az aktusba méghozzá mindössze 11 évesen. A Win, Lose or Draw! (Nyer, veszíts vagy rajzolj!) nevű játékot játszották, amikor egy 13 éves lány felírta a táblára, hogy „D*gj meg!" neki címezve az üzenetet. Bementek a szobába, lekapcsolták a villanyt, Lil arra emlékszik, hogy fázott a feneke, amikor a falnak támaszkodott, majd megtörtént a dolog.

Lil WayneForrás: Getty Images

Lisa Kudrow
A Jóbarátok színésznőjének története azért meglepő, mert ő egészen 32 éves koráig várt az első alkalommal. Férjével veszítette el a szüzességét, akivel 1995-ben házasodtak össze. Michel Sternnel azóta is egy párt alkotnak, és egy fiúk született. Úgy tűnik, megérte várni az Igazira.

Lisa Kudrow férjével, Michel SternnelForrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Cicciolina
A sztár 13 éves volt, amikor először szexelt méghozzá egy "cappuccino" sráccal – ahogy ő fogalmazott - aki Budapesten volt orvostanhallgató. Ám az élmény nem volt túl pozitív.
"A lepedő tele volt vérrel, és utána mikor elmentem, akkor azt mondtam magamban: Úristen az égben, ha ez a gyönyör a szexben, akkor én innentől fogva legalább hónapokig nem fogok ilyet csinálni." – mesélte a sztár a Celeb vagyok, ment ki innen! forgatásán.

CicciolinaForrás: AFP/Gerard Malie

Curtis
A rappert a bátyja segítette hozzá először a gyönyörhöz, konkrétan ajándékba kapta, hogy megszabadította őt a szüzességétől, ugyanis fizetett neki két prostituáltat a születésnapjára.
"Eljött a tizenharmadik születésnapom, és Tibi bátyám közölte: most már férfi vagy, nagyfiú, úgyhogy elviszlek valahová. (...) Azt hittem, kitalál valami klassz programot, de arra nem számítottam, hogy a szüzességemet veteti el egy kuplerájban. Aztán amikor egy Pest környéki helyen beléptünk a bárba, ahol lenge ruhás lányok hemzsegtek, akkor már felcsillant a szemem" – árulta el a rapper a könyvében.

CurtisFotó: Vajda István/Facebook/Curtis

Angelina Jolie
A színésznő nem éppen hétköznapi módon élte meg első szexuális élményét. Neki ugyanis nem volt elég pusztán a szeretkezés, ennél messzebbre ment a fiúval.
"Nem álltam még készen érzelmileg. Nem volt jó, csak arra emlékszem, hogy annyira vert a szívem és olyan ideges voltam, hogy mozdulni is alig tudtam. Aztán mikor kicsit belelendültem és közelebb akartam magamhoz érezni a srácot, akkor felkaptam egy kést és megvágtam vele. Ő is megvágott engem, minden csupa vér volt, úgy szeretkeztünk. Utólag nagyon ijesztő" – árulta el Angelina.

Angelina JolieForrás: Getty Images/WireImage/Steve.Granitz

Ashton Kutcher
Kutcher 15 éves volt, amikor egy lányt bemutattak neki, és az erődben megtörtént a dolog nem sokkal utána. Ám annyira kínos volt, ugyanis csupán két percig tartott. A színészt ez borzasztóan bántotta, olyannyira, hogy két évvel később ismét lefeküdt a lánnyal, hogy megmutassa neki, azóta javult a technikája.

Ashton KutcherForrás: Getty Images/WireImage/Barry King

Khloé Kardashian
Egy nála idősebb sráccal történt meg az első a 14 éves Khloénál. Azt mondja, akkor menőnek érzete, hogy van egy 18 éves fiúja, de valójában bele lett kényszerítve a szexbe. Olyannyira nem volt erre felkészülve, hogy ezután három évig senkivel sem feküdt le, mivel rossz élmény volt számára az első.

Khloé KardashianForrás: Gettxy Images/FilmMagic/Christopher Polk

Kim Kardashian
Testvérével ellentétben Kim viszont pozitív érzésekkel élte meg az első alkalmat, mert szerelmével történt meg az együttlét, mégpedig Michael Jackson unokaöccsével, TJ-vel. Ráadásul édesanyjával is meg tudta beszélni a dolgot, aki felíratott neki fogamzásgátlót.

Kim KardashianForrás: Getty Images/WireImage/Gregg Deguire