A felnőtt filmeket sokan tabuként kezelik, és talán még többen vannak, akik elrettentő példaként tekintenek rájuk. Nem lehet azonban kategorikusan kijelenteni, hogy az összes szexfilm ördögtől való lenne, vannak olyanok, amik igenis szépen vannak fotózva, és a valósághoz közeli történéseket láthatunk bennük. Ám tény, hogy akadnak bizony igencsak elrugaszkodottak, melyek nem alkalmasak a szexuális intelligencia elsajátítására.

Sajnos sok fiatal és idősebb férfi esetén találkozunk „pornós" mozzanatokkal, melyeket mi nők nem igazán értékelünk az ágyban.

Ne essetek nekünk és ne robot módjára „reszeljetek"!  

Természetesen vannak azok a szenvedélyes pillanatok, amikor egymásra nézünk, és alig van időnk levenni egy-két ruhadarabot, hogy végre egymáséi lehessünk. Ám az előjáték és az érzelmek átadása még a vad szex közben is fontos – és nem csak nekünk nőknek! A „reszelésnek" is van helye, de csak rövid ideig, hangulatfüggően.

Ne essetek nekünk és ne robot módjára „reszeljetek"Forrás: Shutterstock

Ne tegyétek be szárazon!  

Az anális szex a felnőtt filmekben, amolyan durr bele módon történik. A popsiszex azonban a nők számára igen kényes dolog, bizony komolyabb előjátékot, síkosítást és finom mozdulatokat igényel, hogy ne járjon fájdalommal. Erről korábban már ITT részletesen írtunk.

A popsi után ne menjen máshová!  

Ez is jellemző a pornókban: anális szex után a férfi pénisze visszacsúszik a punciba, a szájba, és így jár körbe-körbe. Ez a való életben egyáltalán nem higiénikus, rengeteg fertőzés forrása lehet. Nem beszélve arról, hogy a pornószínésznők egy-egy ilyen forgatás előtt már nem esznek egy napig és beöntéssel teszik teljesen tisztává magukat. A popsiszex után irány a fürdőszoba!

A popsi után ne menjen máshováForrás: Shutterstock

Ne fojtogassatok!  

Bár a nyak szorítása mindkét nem számára nagy örömforrást okozhat, sokan ezt nem kedvelik. Nagyfokú bizalom kell ahhoz, hogy ezt egy nő élvezettel engedje – ha egyáltalán hajlik rá -, hiszen a férfi részéről ekkor nagy önfegyelem és odafigyelés kell.

Ne köpjétek le és ne élvezzetek az arcunkra!

Az arcra élvezés tipikus pornós sablon, de hidd el, ez számunkra nem akkora örömforrás, mint hiszed. A szemükbe kerülve gyulladást okozhat, nem beszélve arról, hogy a hajunkba ragad, tönkreteszi a sminkünket és még egy szeretettel teli párkapcsolatban is azt érezhetjük, hogy meg lettünk alázva. Ugyanez vonatkozik az arc leköpésére is.

Természetesen pár függő, hogy közösen miként élvezik a szexet. Kísérletezzetek bártan, hiszen én is ismerek olyan nőt, aki szereti a vad popsiszexet vagy épp imádja, ha erősen fojtogatják és ő kéri, hogy a szeretkezés végén a férfi az arcára élvezzen. Ám semmiképp se csináljatok olyat, ami tényleges fájdalommal vagy megalázottság érzésével jár.