Aki a szexiparban dolgozik kevés olyan helyzettel találja szemben magát, ami megdöbbenést vált ki belőle. Olyan sok mindent láttak már, hogy szinte mindenre fel vannak készülve. Vagy mégsem? Íme, 7 olyan kérés, amitől még a szexiparban dolgozók is ledöbbentek. A bizarr eseteket álnéven a Reddit oldalán osztották meg. 

1. Egy fogászati székbe kellett képzelnem magam, felraktam a lábam az asztalra, amiután nem a fogaimat, hanem a lábamat tisztogatta meg az ügyfél. Ezen kívül semmi más nem történt közöttünk.

2. Arra kért az illető, hogy legyek egy napra a házvezetőnője és takarítsam ki a lakását. 

3. Férfiprostituáltként dolgozom, arra kért az egyik idősebb ügyfelem, hogy amíg ő a hintaszékében megpihen, üljek bele az ölébe és szopkodjam a mellbimbóit. Sokkal inkább volt keservesen szomorú a szituáció, mintsem meghökkentő.

4. Volt olyan kliensem, aki többszöri találkozás alkalmával csak annyit kért, hogy hosszú percekig rugdossam meg a golyóit. Bevallom őszintén, nem volt annyira nehéz a feladat. 

A kép illusztrációForrás: Dreamstime

5. Az egyik ügyfelem arra kért, hogy addig öntsek forró vizet az arcába, amíg el nem ájul. Szerencsétlenségére ezt nem vállaltam. 

6. A legfurcsább kérés, amivel eddig találkoztam az az volt, mikor egy férfi arra kért, hogy egy vibrátor helyett egy hengeres fésűt dugjak fel a segglyukaba. Természetesen teljesítettem azt, amit kér. 

7. A találkozóra a férfi hozott magával egy üveget, amiben sárga folyadék volt. Majd arra kért engem, hogy az általa hozott üvegbe pisiljek bele. Miután belepisiltem, megitta az üveg tartalmát, ami kiderült, hogy a saját vizeletemen kívül másik 3 lány vizeletét tartalmazta.