Vannak, akik kevésbé szeretik, ha a hálószobában is nekik kell ellátni a feladatok oroszlánrészét. Emiatt sokan feszélyezve érzik magukat, pedig erre egyáltalán nincsen szükség. Most bemutatunk négy olyan szexpózt, amelyek kifejezetten lusta nők számára lettek kitalálva. 

1. A nő a hátán fekszik, a térdeit kissé felhúzza, ezáltal a férfinak még könnyebb a behatolás. Miközben a nő az aktus közben kényelmesen fekszik a hátán, a férfi számára sem megterhelő a pozitúra, mivel a nő térdhajlatát közrefogva tud támaszkodni az ágyon, vagy azon a felületen, ahol a nő fekszik.  Ez a póz azoknak ideális, akik az aktus közben szeretnek szorosan összebújni, érintkezni, heves csókokat váltani egymással. 

2. Ez a póz egy kicsit szenvedélyesebb az előzőnél. A nő a hátán fekszik, miközben a férfi kitárja a nő lábait, melyeket a térdénél fogva felhúzva tart. A férfi a nő belsőcombjába kapaszkodva hatol be a női hüvelybe.  Ebben a pozícióban garantált az orgazmus, hiszen a férfi a nő széttárt lábainak köszönhetően igazán mélyre is bejuthat. 

3. Ez a póz ideális lehet, ha a nő egy asztalon, konyhapulton fekszik, míg a férfi előtte áll és pusztán csak annyi a dolga, hogy a férfi nyakába akassza a lábait. Ebben a pozitúrában a G pont elérése garantált. 

4. Ez a szexpóz az előző testhelyzet kicsit továbbfejlesztett verziója. Annyi a változás, hogy a nő összekulcsolja a lábait, mielőtt a férfi nyakába akasztja azokat. Ebben a helyzetben egyik fél sem fog unatkozni. Ebben az esetben kétségtelen, hogy mindkét fél repülni fog az örömtől. 

Forrás: Instagram/ badgirlsbible