A sugar daddy és a sugar baby kifejezésekkel valószínűleg már sokan találkoztak. Számtalan társkereső oldal is fellelhető, amely idősebb, vagyonos férfiak és a fiatal, vonzó lányok egymásra találását segíti elő. A 25 éves Jasmine is egy ilyen oldalra regisztrált és megdöbbentően perverz fetisiszta férfiakkal találkozott.

A 25 éves Jasmine 2014-ben regisztrált a Seeking.com-ra, hogy tehetős férfiakkal találkozhasson. Jasmin azóta számtalan férfival randizott a társkereső által, az egyik dúsgazdag kliense még a diákhitelét is kifizette. Jasmine nagyon sok fetisiszta üzenetet kap, legtöbb esetben lábimádó férfiaktól.

IllusztrációForrás: Shutterstock

"Fogalmam sem volt arról, hogy miről szól a lábfétis, mivel azelőtt soha nem hallottam róla. Aztán elkezdtem találkozgatni egy őrülten lábfétises férfival"– kezdte a Daily Starnak Jasmine, majd azt is felidézte, hogy egyszer egy BDSM buliba keveredett ezzel a férfival, ahol megdöbbent a látványtól.

A falakon láncok lógtak, és mindenki latex ruhát viselt, a nők hat hüvelykes sarkúban járkáltak, és minden szobában orgia zajlott"

Jasmine-ról képeket ITT találsz.