Él egy sztereotípia, mely szerint a férfiak libidója magasabb a nőkénél, így többször kívánják a szexet. Ez természetesen csak egy teória, de lássuk be, van benne ráció. Amit azonban sok férfi elfelejt, lehetséges, hogy párja fejében meg sem fordul a szeretkezés gondolata, bizonyos kényeztető előjáték mozzanattal mégis felkelthető a vágy.

Amennyiben két ember között jól működik a szex, szeretnék azt minél gyakrabban megélni. Ám nem szabad elmenni amellett, hogy sok tényezőtől függhet az aktuális libidó. A stressz, a munkahelyi feladatok, a testképpel való elégedetlenség, a fáradság, betegség – csak, hogy a leggyakoribb okokat említsük – mind olyan tényező, ami eltávolíthat a szexuális vágytól. Ismered a partnered, tudod mi az az élethelyzet, amiben inkább csak egy kis összebújós, beszélgetős megértésre van szüksége, és mi az, amikor gyengéd vagy épp erőteljes előjátékkal elcsábítható.

 

Most adunk a kezedbe pár ötletet, hogy még egy leült napon is nagy eséllyel beindítsd a kedvesed!  

Használd ki az erogén zónáit!

Most ne a közvetlen intim testrészekre gondolj! Minden nőnél – ahogy minden férfinél – más az a terület a testén, amelyet cirógatva, csókolgatva, masszírozva könnyedén felkelthető a szexuális vágy. Ilyen lehet a talp, a fenék, a hónalj, a hát felső része, a fül, a nyak. Ismerd ki, hogy a te párodnál melyik ez a terület, és kezd el lágyan kényeztetni. Érezni fogod, ha meghozza a kedvét.

Ismerd ki, hogy melyik erogén zóna kényeztetése kelti fel benne a vágyatForrás: Shutterstock

Éreztesd a vágyadat a hangok erejével!

Azzal, ha kifejezed, mennyire izgatónak, szépnek találod, könnyebben ellazul. A fülébe búghatod, hogy mit tennél vele a legszívesebben – nyugodtan térj ki a részletekre, ne siesd el. Apró nyögéseket is hallathatsz. Ez sok nőt felizgat, főként, ha a történetbe dicséreteket is beleszősz.

Használd a vizualitás erejét!

Lehet, hogy a kedvesed a kanapén üldögél fáradtan, de arra egészen biztosan reagálni fog, ha a fürdőszobából egy apró kis törülközőben, vizes felsőtesttel a nyakába csókolsz. Sőt, sok nőt kifejezetten izgat, ha a párja meztelenül áll előtte – szó szerint áll! – vagy kicsit tovább haladva, maszturbálni kezd mellette.

Sok nőt kifejezetten izgat, ha a párja meztelenül áll előtteForrás: Shutterstock

Fontos, hogy mindig figyelj a partnered jelzéseire! Amennyiben azt látod, érzed, hogy minden próbálkozásod ellenére sem kívánja a szexet, akkor öleld át, bújjatok össze, fejezd ki a szeretetedet, és fogadd el, hogy a hancúrozást egy másik alkalomra kell áttenni. Sose erőltesd, ne legyen elvárás!