Mindenki szeretné tudni, mi a jó szexuális élet kulcsa. Aranyszabály azonban nem létezik, hiszen ahány ember, annyiféle szokás. Léteznek azonban olyan szexpózok, amelyek a legtöbb párnak örömteli élményeket okoznak. Ezek azok:

Misszionárius 

A misszionárius póz segíthet növelni a klitorisz stimulációját - mondja Nicole Prause, szexkutató. Így akár együtt is eljuthattok a csúcsra, ami a legtöbb párnál nem csak a testi intimitást, hanem a lelki kapcsolatot is erősíti. 

Forrás: Men's Health

Egymással szemben - ülve

Ez a póz akkor jó választás, ha a férfi szeretne minél mélyebbre hatolni. Ráadásul közben egymással szemben lehettek, a kezeitek is szabadok, így lehetőség nyílik arra, hogy mindenféle egyéb módon is kényeztessétek egymást az aktus közben. 

Forrás: Origo

Egymással szemben - állva 

Ez a testhelyzet azoknak való, akik szívesen kísérleteznek, és szeretnek "vándorolni" szex közben. Ez a póz ugyanis elvárja, hogy a férfi az ölébe kapja a nőt. És ha már úgy is állva szeretkeztek, akkor csak rajtatok múlik, tovább álltok-e a lakás egy következő helyiségébe, avagy sem. 

Forrás: Men's Health

Orális szex hátulról 

Manapság már egyre többen kísérleteznek az anális szex különféle típusaival. Többek között a szájjal történő kényeztetés is egy fajtája az anális szexnek, amit nagyon sok hölgy preferál. Jessica Wood szexkutató szerint a fenék felől jövő orális kényeztetés teljesen más érzést nyújt a nőknek, pláne, ha közben a férfi az ujjaival a nő nemi szervét is kényezteti. Ez egy olyan csodafegyver, amivel sok nőt le lehet venni a lábáról. 

Forrás: Men's Health

Kanál-póz 

Ez a szexpóz kifejezetten romantikus is lehet, hiszen a férfi a nőt hátulról minden porcikájával körülöleli, és mivel a kezei szabadok, így akár egyéb erogén zónáit is stimulálni tudja. A felek ilyenkor szeretetteljesen összebújhatnak az aktus közben, kényelmesen, fekvő pozícióban. 

Forrás: Origo