Van, aki számára az orális szex pusztán előszobája a valódi izgalmaknak, pedig a szexualitás és az örömszerzés nem csak a nemi aktus közben jöhet létre. Mutatunk néhány poziturát, amelyet, ha kipróbáltok a partnereddel, garantáltan a csúcsig repülsz. 

1. 69-es póz

Mindenki számára ismerős lehet ez a póz, aki valaha elmélyült az orális szex rejtelmeiben. Ennek a póznak az előnye, hogy a pár mindkét tagja egyszerre tudja kényeztetni a másikat, így a kölcsönös örömadás közben garantál az örömszerzés is. A klasszikus változatban a férfi a hátán fekszik és felett pedig a nő van, de ennek egy kényelmesebb verziója, mikor mindkét fél oldalt fekszik és úgy közelítik meg egymás nemiszervét. 

Forrás: badgirlsbible.com

2. A klasszikus

Semmi sem lehet jobb a klasszikus orális szex pozitúránál, amely esetében a nő háton fekszik, széttárja a lábait, a férfi pedig vagy elé térdelve vagy elé fekve a nemi szervéhez hajol. Ha a férfi jól bevált technilát alkalmaz és másik fél kellőképpen laza és elengedi magát, akkor megkérdőjelezhetetlen az orgazmus.

Forrás: badgirlsbible.com

3. Az orális kutya póz

Ebben a pózban a nő kutyapózban háttal a férfinak helyezkedik el, a fenekével hátrafele pucsít. A férfi letérdel, két kezével a nő combjaiba megkapaszkodik, a nő pedig a lábfejét a férfi combjára helyezi. Ebben a pozitúrában a férfit a nő is tudja instruálni a teste mozgatásával, így közös munka gyümölcse lesz a hőn áhított kielégülés. Sőt, ebben a helyzetben az ánusz is könnyen elérhető, annak izgatásával még hamarabb a csúcsra juthatja a férfi a nőt.

Forrás: badgirlsbible.com

4. A kapitány

Ebben a helyzetben a nő állva marad és annak érdekében, hogy minél tovább bírja falnak vagy egy ajtónak dőlhet. A férfi letérdel, vagy leül elé és a nő egyik lábát ráülteti a vállára, így még kényelmesebben hozzáfér a nő nemi szervéhez.

Forrás: shape.com