Köszönhetően néhány pasi őszinte vallomásának, mostmár tudjuk, mit érzékelnek a férfiak a női orgazmusból. 

Az természetesen sosem merül fel kérdésként, hogy mi nők honnan tudjuk, hogy a párunknak orgazmusa van, hiszen a pasik esetében ez igen látványos következményekkel jár. Az viszont sokkal érdekesebb kérdés, hogy a férfiak vajon meg tudják-e biztosan állapítani, hogy egy nőnek mikor van orgazmusa? 

Mert persze a hölgyek esetében is vannak árulkodó testi jelek, amelyekből nem nehéz kikövetkeztetni a gyönyör meglétét, ám az érdekes kérdés inkább az, hogy ezek hiányában vajon a férfiak érzik-e a nők orgazmusát? Erre a kérdésre válaszolt az amerikai cosmopolitan néhány férfi olvasója. 

Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock

"Éreztem már női orgazmust, de persze mindegyik egy kicsit más. Az érzés intenzitása attól függ, milyen erős medenceizmokkal rendelkezik a hölgy, de nagyjából olyan érzés, mintha a vaginája lüktetne a péniszem körül. Hol összehúzódik, hol ellazul" - mondta a 39 éves Brett.

Másik két férfit is idéz a Cosmo, akik ugyanezt a pulzáló, lüktető érzést fogalmazták meg, így kijelenthető, hogy a férfiak ebből tudják a legpontosabban megmondani, mikor van a nőknek orgazmusa.