A prosztata, más néven a "férfi G-pont" a legtöbb beszámoló alapján az észbontó orgazmus forrása. Csak elég bátornak kell lenni hozzá.

A prosztata a húgyhólyag és a pénisz között helyezkedik el, egyfajta belső nemi mirigy, ami felnőtt férfiak esetében szelídgesztenye nagyságú.

A prosztata izgatása lehetséges kívülről is – a gát masszírozásával -, de teljes élményt úgy tudsz elérni, ha elengeded magad és megengeded a partnerednek, hogy beléd hatoljon... igen, ott! Az anális kényeztetés mikéntjéről korábban már írtunk, ezt veheted alapul. A tisztaság, a fokozatosság és a kellő izgalmi állapot elérése egy férfi esetében is épp olyan fontos.

Bár a „férfi G-pont" megnevezést semmilyen szakkönyvben sem fogod megtalálni, nem hivatalosan még szakemberek is így hivatkoznak a prosztatára, mivel közel ugyanannyi idegvégződés található benne, mint a csiklóban. Aki képes elengedni magát és párja is szeretné őt az egekbe repíteni, az érezni fogja, hogy az ilyen módon elért vagy támogatott orgazmus fenomenális élvezetet képes nyújtani.

A prosztata, más néven a "férfi G-pont" a legtöbb beszámoló alapján az észbontó orgazmus forrásaForrás: Shutterstock

A férfiak egyre nyitottabbak az anális kényeztetésre, akár maszturbációról, akár hagyományos szexről beszélünk.  

Amennyiben még nem volt részed hasonlóban, nem kell egyből prosztataizgató vibrátorral kezdened. A külső masszírozás, orális kényeztetés is rendkívül izgató tud lenni, és hidd el, ha látod partnereden is az élvezetet, nehezen fogsz tudni nemet mondani arra, hogy az egyik ujja becsusszanjon.

 

Prosztatamasszázs lépésről-lépésre kezdőknek

  1. Kerülj megfelelő izgalmi állapotba, ami hosszabb előjátékot igényel. Engedd, hogy partnered mindenedet kényeztesse, de akkor, amikor már áttért a fenekedre, máshová ne kalandozzon el – ez a higiénia miatt fontos.
  2. Amennyiben hosszú körmű kedvesed van, az jelenthet némi problémát, ugyanis a végbél belső része nagyon sérülékeny. Érdemes tehát ebben az esetben levágni a körmöket.
  3. A síkosításra érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A nyál nem minden esetben elegendő!
  4. A párod lassan hatoljon be, és először mindenképp csak egy ujjal. Közben érdemes megbeszélni, hogy te mit érzel, mi az, ami jó, mi az, ami kellemetlenebb és ehhez igazítani a dolgokat.
  5. Belülről a pénisz felé hajlított ujjal lassan tapogassa ki a prosztatát, és kezdje el masszírozni. Érezni fogod, ha jó helyen van, hidd el!
A prosztata a húgyhólyag és a pénisz között helyezkedik el, egyfajta belső nemi mirigy, ami felnőtt férfiak esetében szelídgesztenye nagyságúForrás: badgirlsbible.com

Létezik csak prosztata orgazmus is, de először érdemes megtámogatni azzal, hogy közben játszol magaddal, vagy ő a másik kezével kényezteti a férfiasságodat. Az első pár alkalom nem kell, hogy hosszú ideig tartson, engedd meg magadnak, hogy fokozatosan ismerkedj meg ezzel az érzéssel.

Később, ha tetszik, anál plugot is használhatsz szex közben, ahogy dolgozol és összeszorul a feneked, saját magadnak tudod ilyen formán masszírozni a prosztatádat.

Az anális kényzetetéshez elengedhetetlen, hogy ne kész tények elé állítsd a párodat szex közben, beszéljétek meg már előtte, nézzetek utána együtt és akarjátok közösen!