Bár szeretkezés közben nem a szavaké a főszerep, amikor később a nők elmesélik szexuális élményeiket, nem fogják vissza magukat. Egy online fórumon néhányan most arról számoltak be, mit éreznek, miközben a férfi beléjük hatol...

Valószínűleg rengeteg pasi kíváncsi arra, hogy azon túl, hogy a nők kéjesen nyögdécselnek szex közben, mit éreznek abban a pillanatban, amikor megtörténik a behatolás. Ezek a bevállalós hölgyek erről vallottak.

„Nyomás, teltség és bizsergés, ez az első három szó, ami eszembe jut. És ez az érzés hosszú órákon át megmarad, nem csoda, hogy szex után az ember vigyorog az utcán, a boltban, munkahelyen, mint a tejbetök."

Forrás: Shutterstock

„Nem mindegy a póz se, minden behatolás más, de általában forró, édes, kellemesen bizsergető érzés, amikor végre a helyére kerül a pénisz. Az egész testem felforrósodik, hullámokban jár át a gyönyör a lábujjaimtól a fejem búbjáig."        

„Már a behatolás is mesés, de ami az után történik... amikor elkezd mozogni a pasi. Ahogy eléri a méhnyakat, az a picit fájdalmas, de finom nyomás; hát attól az egekben vagyok."

Forrás: Shutterstock

„Az egész testem hullámzik a gyönyörtől. Nem csak annyi az egész, hogy nyomást érzek odalent; eszméletlenül felizgat, hogy olyan közel vagyunk egymáshoz, amennyire csak lehetséges."

„Fájni szokott, de olyan kellemesen valahogy, nem tudom megmagyarázni. Mintha minden idegvégződésem lángra lobbanna odalent. De aztán amint mozogni kezd előre-hátra, a fájdalom egykettő elmúlik, és jön a gyönyör."