Sok extrém dolog van a szexualitásban, ezek közül talán a legbefogadhatóbbak a különböző, hagyományostól eltérő pózok. Nos, ha eddig azt hitted, csak kedv kérdése ezek kipróbálása, akkor most figyelj!

A következő szexpózok kipróbálása csak haladó jógásoknak, vagy komoly gimnasztikai múlttal rendelkezőknek ajánlott. Hidd el, nem éri meg lesérülni szeretkezés közben.

Az elsővel csupán ráhangolunk a gyakran lehetetlen szexpózokra, az utolsóval fogjuk igazán megtornáztatni a képzelőerődet.  

Híd - Abban az esetben, ha egyáltalán képes vagy a hídállásra, ez a póz elsőre nem is tűnik nehéznek, de tartottad már ki hosszú percekig? Vajon mekkora ebben a női élvezeti faktor? Némi csalással azonban igazi gyönyörforrás válhat belőle: a nő háta alá kerüljön egy megfelelően magas párna, ami támasztja.

Forrás: Instagram/badgirlsbible
Forrás: Shutterstock
4 szuper orális szexpóz: így kényeztesd a pasidat (18+)


Az orális kényeztetést sokan egyoldalúnak érzik, ezért sokan nem szeretik csinálni. Pedig egy szenvedélyes kapcsolatban adni épp annyira érzéki és izgató, mint kapni. Olvasd tovább!

Kézenállás - Az illusztráció csalóka lehet, hiszen ehhez a pozícióhoz a nőnek vagy kézen kell állnia vagy az alkarján kell támaszkodnia, netán a háta felső részén. Egyik jobb, mint a másik. Ebben a pózban már a férfinak is komoly erőkifejtésre van szüksége, tehát kiegyensúlyozottabb a helyzet. Egészen biztosan izgató, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy 1-2 percnél tovább tartana.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

Elég volt a bemelegítésből, következzenek a valóban extrém szexpózok: 69-re fel!

69 ülve – A férfi ül, hogy pontosak legyünk, míg a nő egy hajlékonyságot igencsak igénylő pózban előtte hajol. Ez valóban izgató póz, hiszen remekül hozzád fér a partnered, aki a nyelvével és mindkét kezével is tud izgatni téged.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

69 állva – Ez aztán izommunka a javából. Itt elsősorban a férfi dolgozik, de ne hidd, hogy a nő csupán a partnere vállán pihenteti a combjait. Bizony itt minkét félnek bele kell adnia apait-anyait.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

69 hídban – Nos, kétségkívül ez a legextrémebb póz a listánkon. Szexi, izgató, de nehéz és nem mellékesen igen hajlékonynak kell hozzá lennie a nőnek. Ebben a pózban az orális kényeztetés inkább csak a nyelvmunkára hagyatkozik, hiszen így le-fel mozgatni a nő fejét, szinte lehetetlen.

Forrás: Instagram/badgirlsbible