Zsolt és Christina mindketten a pornóiparban dolgoznak, emellett házasok. Elárulták, mi a különbség a hálószobában zajló és a kamerák előtti szexben.

A pornós házaspár 2011 óta van együtt, és már évek óta a kamerák előtti szexszel keresik a kenyerüket. A 37 éves Zsolt és a 31 éves Christina elárulták, milyen a szex a forgatáson, és milyen a hálószobában.

Zsolt és Christina évek óta pornóznak, miközben házasok - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"A forgatás teljesen más, mert ott egyáltalán nincsenek érzelmek. Véleményem szerint, ha működik a kémia a szereplők között, az nagyonn keresetet generál, de nem vagyok féltékeny a feleségemre, mert nincs rá okom" - mondta a Daily Starnak Zsolt.

Christina kicsit más véleményen van. "Imádok a kamera előtt szexelni a kollégáimmal, de a szerelmemmel teljesen más, mert az nem munka" - mondta. A nő azt is élvezi, ha a férje nézi, miközben ő éppen másokkal csinálja. Szeretek a férjem előtt játszadozni másokkal, de ha Zsolt volt jelenetben, elődordult, hogy féltékeny voltam" - mondta a nő.

Zsoltból azonban más érzelmeket hoz elő, ha látja szexelni a feleségét. "Kanos leszek tőle, ha a feleségemet látom egy-egy forgatáson, olyankor kisurranok maszturbálni" - mondta. 

Krisztina hozzátette, a szex a forgatásokon élevezetes és izgalmas, de nincsenek benne érzelmek. Otthon viszont személyes és szerelemmel teli. És mivel elget szexelnek másokkal a munkájukból kifolyólag, a magánéletükbe már nem kívánnak beengedni más embereket, vagyis szóba sem jöhet a nyitott kapcsolat.

"Soha nem volt nyitott kapcsolatom, és nem is hiszem, hogy az működhet. A feleségem színésznő, ez így teljesen más" - mondta Zsolt.