A több palsztikai beavatkozáson is átesett Jenna szerette volna megnagyobbíttatni egyébként is nagy kebleit: az egyik követője nem volt boldog az ötlettől.

Jenna Bentley hatalmas rajongótáborra tett szert erotikus fotói és videó révén, a férfiak egyszerűen nem tudnak betelni teste látványával. Természetesen nem kizárólag a genetikának köszönheti alakját, a Playboy-modell több plasztikai beavatkozáson is átesett már, és egy újabbat is tervezett. Dús kebleit szerette volna megnagyobbíttatni, amitől az egyik rajongója nem volt boldog: rengeteg pénzt ajánlott fel a nőnek azért, hogy tegyen le a tervéről.

Playboy-modell, Jenna BentleyForrás: Insatgram/Jenna Bentley

30 ezer fontot, vagyis átszámítva 11 millió forintot ajánlott fel az illető a nőnek azért, hogy hagyja meg a melleit olyannak, amilyenek jelenleg. Jenna elárulta, a férfi az egészségéért aggódik, hiszen minden műtét nagy kockázattal jár. A nő terve természetesen az, hogy elfogadja a felajánlott összeget, ami messze a legmagasabb, amit valaha is kapott, főleg azért, hogy ne tegyen meg valamit - írja a Daily Star.