Az autós szex nem csak a húszas éveikben járók kiváltsága. Rendkívül izgalmas tud lenni egy hosszabb út során, vagy épp egy séta alkalmával, amikor annyira megkívánjátok egymást, hogy már nincs idő hazaérni. Ám nem mindegy, hogyan csináljátok.

 

5 tipp, a fergeteges autós szexért

1. Gondosan válasszatok parkolót! Ne azért essetek egymásnak az autóban, hogy közszeméremsértésen kaphassanak titeket. A legjobb, ha sötétítettek az ablakok, vagy árnyékolóval rejtetitek el a benti történéseket.

2. Nyomás a hátsó ülésre! Bár az előjáték kellemes helyszíne lehet a vezetői ülés, túl szűkös egy kellemes együttléthez. Nem mellesleg pedig senki sem szeretné, hogy közben véletlenül megnyomjátok a dudát.

Bár az előjáték kellemes helyszíne lehet a vezetői ülés, túl szűkös egy kellemes együttléthezForrás: Shutterstock

3. Rendezkedjetek be kényelmesen! Hajtsátok le a hátsó üléseket, és toljátok előre az elsőket. Így a lehető legnagyobb teret nyeritek a hancúrozáshoz.

4. Ne akarjatok akrobatikázni! Az autó igencsak behatárolja a lehetőségeiteket. A misszionárius és a lovagló póz lesz a nyerő, de egy nyitott ajtó a kutyapózra is remek teret biztosít.

5. Nem kell komolyan venni! Az autós szex nem mindig sül el úgy, ahogy azt elterveztétek. Megzavarhat valaki, kényelmetlen lehet, épp ezért érdemes úgy hozzáállni, mint egy masszív előjátékhoz.