Százmilliókat keres, és csupán ennyit kell tennie érte a szexi fiatal lánynak

fotó szexi pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meli Santa maga sem hitte volna, hogy ennyire könnyen lehet milliomos. A szuperszexi lány csupán erotikus tartalmakat oszt meg magáról pénzért cserébe. Ennek köszönhetően igazi luxuséletet él.

A 24 éves Meli már az Instagramon is igen népszerű többszázezres követőtáborával, ami valószínűleg méretes kebleinek, és extra kerek popsijának köszönhető.

A lány itt sem sokat szégyenlősködik, és előszeretettel oszt meg fehérneműs, szexi fotókat.
Csakhogy aki extra tartalmakra vágyik, az Meli prémium Snapchat-oldalán kérhet tőle anyagi juttatásért cserébe.

A dögös lány azt mondja, eleinte ő maga sem hitte volna, hogy ezzel majd hatszámjegyű összeget fog keresni (dollárban), de meglepően nagy volt az érdeklődés – írta meg a Daily Star.

„A prémium Snapchat-oldalam megváltoztatta az éltemet. Ennek köszönhetően annyit keresek, hogy független lehetek, és luxuséletem van. Sokan nem is tudnak erről a pénzszerzési lehetőségről" – nyilatkozta Meli, aki úgy véli annak köszönhető az oldal népszerűsége, hogy ez sokkal intimebb élményt ad a követőinek, mintha csak megnéznének róla egy nyilvános videót, amit mindenki láthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.