A nők imádják, ha partnerük nemcsak érzéki, hanem roppant gyengéd is tud lenni és még mielőtt ajtóstul akarna a házba rontani, lágy, szelíd és finom mozdulatokkal felcsigázza a gyengébbik nemet. 

Míg a férfiak szeretnek gyorsan az ágyban a dolgok közepébe vágni és nem tétlenkedni, addig a nők többsége szeret ellazulni és finom, érzéki mozdulatok segítségével felkészülni az aktusra - írja a Ripost.

Ha teljesen fel akarod csigázni pasiként a partneredet, mutatunk néhány mozdulatot, amit, ha alkalmazol szex közben vagy az előjáték során garantált lesz a siker.

Gyengédség fontossága

A nők a legjobban akkor tudnak ellazulni és teljesen átadni magukat a helyzetnek, ha érzékien, lágy mozdulatokkal próbáljuk őket felizgatni. A finom, apró cirogatások, lehelletnyi értintések olykor jobban felcsigázzák őket, mintha egyből erősebb mozdulatokkal közelítenénk feléjük. Érdemes néha a szenvedélyesebb mozdulatok után újra lágyan közelíteni feléjük, mert ezzel még erőteljesebben élik majd meg a határozottabb mozdulatokat is.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Körkörös mozdulatok

A körkörös mozdulatok soha nem csapnak be, a test bármely részén alkalmazod őket, különösen az erősebb erogén zónákon, mint például a mellbimbó vagy a csikló, ahol, ha először lágyan apró köröket írsz le az ujjaiddal, majd ezeket a mozdulatokat egyre hevesebben, tüzesebben csinálod már az előjáték során a fellegekig repítheted a partneredet. 

A kép illusztrációForrás: Dreamstime

Masszírozó mozdulatok

A masszírozó mozdulatokra akkor is szükség lehet, ha már a női partner felizgult állapotban van. Imádják a nők, ha aktus közben a fenék, a mellbimbó, a csikló környékén különböző intenzitású masszázs szerű mozdulatokkal kényeztetik őket.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock