A harmincas éveik végén járó pár, Carla és Joe 8 éve alkotnak egy párt, két gyermekük van. Először a karantén ideje alatt jutott eszükbe, hogy fel szeretnék dobni valamivel a kapcsolatukat, ekkor jött az online szexparti ötlete. Mivel mindketten nyitottak voltak, belevágtak.

A pár úgy döntött, hogy az online szexpartit a Zoom oldalán fogják kipróbálni.

A kapcsolatuk felfrissítése miatt vett részt online szexpartin egy párForrás: Shutterstock

"Egy napon a párom, Joe és én arról beszélgettünk, mit szeretnénk kipróbálni. Feljött egy szexparti ötlete. Azonnal érdekelte a dolog. Soha nem csináltunk ilyet korábban, de épp készültek egy ilyenre Manchesterben, szóval befizettük a tagságit és regeltük a profiljainkat" - mesélte Carla a Cosmopolitannak.

Carla biszexuális, így neki azért is volt különleges a szexparti gondolata, mert így végre nemcsak a gondolataiban tudott eljátszani azzal, hogy milyen lehet egy nővel együtt lenni.

Az oldalon rajtuk kívül még 50 felhasználó volt, akik eleinte csak beszélgettek a szexről, majd a bevállalósabbak az aktusba is belekezdtek.

"Végül mi is nyomtunk egy kis előjátékot és orális szexet, miközben a többieket néztük. Mivel a buli este 12-kor befejeződött, és mivel mi technikai problémák miatt utolsók között csatlakoztunk, a behatolás nálunk elmaradt. De ennek ellenére nagyon élveztük az estét, nem volt hiányérzetünk. Azonnal úgy döntöttünk, hogy a kövi partira is becsekkolunk" - mesélte elégedetten Carla.