Éveken át a rendőrként dolgozott az az 58 éves nő, aki otthagyta biztos állását, hogy egy új területen próbálja ki magát: Jelenleg korábbi fizetésének a többszörösét keresi felnőtt filmekben való szereplésével és imádja, amit csinál.

17 évig dolgozott járőrként az 58 éves Kanadában élő Bianca, aki miután felmondott saját vállalkozásba kezdett. Megnyitotta saját éttermét, amiről hamar kiderült, hogy nem lesz jövedelemező számára. A háromgyerekes anyuka az anyagi csőd szélére került, ekkor döntött úgy, hogy újabb szakma után néz - írja a Daily Star.

"Nagyon jó munkaerő voltam a rendőrségen, mindig azon voltam, hogy segítsek az embereken, és rengeteg ügyem volt, de 17 év után kiléptem, mert már nem éreztem magam boldognak, és szükségem volt a változásra" - kezdte mesélni Bianca, aki egyébként már három unoka nagymamája.

Bianca 2012-ben csöppent bele a felnőtt filmesek világába, ami nagyszerű váltás volt az életében, ugyanis már a karrierje elején heti 1500 kanadai dollárt (344 ezer forintot) megkeresett, ami jóval több volt a korábbi rendőri fizetésénél. De nemcsak a pénz miatt szereti a pornóipart, hanem azért, mert óriási szabadságérzetet ad számára. 

A remek formában lévő nagymama nemrég saját profilt is aktivált OnlyFans nevű weboldalon, ahol egyre több rajongóval büszkélkedhet.