Az Instagram modell, Emily Knight egy vagyont keres azzal, hogy perverz tartalmakat gyárt követőinek.

A Los Angelesből származó, 21 éves Emily Knightnak voltak olyan követői, akik azért könyörögtek, hadd vásárolják meg levetett alsóneműjét és piszkos fürdővizét, ő pedig eleget tett a perverzek kéréseinek.

„Szeretem sokkolni az embereket. És állandóan őrült kéréseket kapok a rajongóktól - olyanoktól, akik piszkos fehérneműmet vagy fürdővizemet kérik.Egyesek szeretik a lábamról készült képeket vagy videókat, mások azt szeretik nézni, ahogy a kamerába böfögök"

-mondta Emily a Daily Starnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Easy like Monday morning would you wanna wake up to me?

Emily knight (@emily_knight.tv) által megosztott bejegyzés,

"A legfurcsább kérés, amit teljesítettem az volt, amikor néhány srác megkért, hadd nézzen alvás közben."

A lány felárat számít fel azoknak, akik extrém dolgot kérnek tőle, és ezeket a pikáns tartalmakat csak a felnőtteknek szóló Nudiez előfizetői láthatják.

"A bugyimért, amit egy napig viseltem 250 dollárt plusz 190 font szállítási költséget számolok fel, a négy napig viselt bugyimért 500 dollárt, az első maszturbációs bugyimért pedig 1000 dollárt."

-mondta Emily.

Ha a rajongók vágynak egy korsónyi fürdővízre, amiben a szőkeség fürdött, 70 fontot kell fizetniük. A lábáról készült képekért 20 dollárt kér, videóért 50 dollárt, a pukizó/böfögő felvételekért 50-150 dollárt. 

Összességében a modell körülbelül 7800 fontot, több mint 3 millió forintot keres havonta, ami bőven túlszárnyalja azt a fizetést, amit korábban fodrászként keresett.