A 48 éves nő élete első édeshármasát élte át nemrég, amiről nyilvános beszámolót írt. A részletes ismertetőben többek között arról is olvashatunk, hogy miért javasolja mindenkinek, hogy próbálják ki ezt az elsőre bizarrnak tűnő szexkalandot. 

A 48 éves nő korábban gondolni se tudott arra, hogy édeshármasban vegyen részt, ha mégis, akkor azt kizárólag úgy, hogy két férfival bújik ágyba.

A nő 48 éves korában vett részt az első édeshármasban, nem bánta megForrás: Megafilm

 Mikor a szeretője felhozta a témát, görcsbe rándult a gyomra és hallani sem akart a dologról, úgy pláne, hogy a harmadik fél egy nő lenne. Hosszas gondolkodás után végül beleegyezett egy személyes találkozóba az édeshármas másik hölgy tagjával. Az eleinte feszült hangulat feloldódott miután a nő elmondta Kellynek, az édeshármas másik női szereplőjének, hogy nagyon fél a helyzettől.

Kelly megnyugtatta, hogy minden rendben lesz, csak azt fogja csinálni, amihez kedve lesz, ha valami kellemetlen vagy kényelmetlen a számára, szól és nem kell megtennie.

Kelly elmondta a nőnek, hogy nagyon vonzónak találja és szívesen ágyba bújna vele. Ezután a nőnek igencsak megjött a kedve a hármas partihoz -  írja a Ripost. 

A férfi ügyességén sok minden múlt, de Richard nem is bízott semmit a véletlenre, különféle játékszerekkel érkezett a találkozóra, amelyekkel rendesen felcsigázta a nőket, akik aztán egymást is elkezdték izgatni.

A nő a kezdetleges félelem ellenére nagyon élvezte az édeshármas, ami 3 órán keresztül tartott, ami alatt 12 orgazmust élt át, volt, amelyiknél elsírta magát a gyönyörtől. 

Bár nagyon elfáradt a kaland végére, az odafigyelés, a törődés és a gyönyör átélése miatt mindenkinek javasolja, hogy próbálja ki, szerinte, senki nem fogja megbánni.