A gazdagok és híresek stílusosan ünneplik a Halloweent, méghozzá egy privát klubban, ahol a pazar parti mellett a legvadabb szexuális fantáziáikat is kiélhetik. 

A hírességek egy része bizony nem a szokásos módon tölti a Halloweent, legalábbis nem úgy, ahogy azt másoknál szokás. A nyitott gondolkodású és szexuálisan túlfűtött sztárok a Snctm nevű elit klubban múlatják az időt, ahol nemcsak enni és inni lehet, másfajta élvezeteket is habzsolhatnak. Idén egy meg nem nevezett Los Angeles-i villában tartják a halloweeni bulit, ahová jelmezben érkeznek a résztvevők, a hangulat megalapozásához pedig erotikus bemutatókat tartanak. 

Privát szexklubban mulatnak a gazdagokForrás: Shutterstock

Nagy nevek vesznek részt ezen a bulin, de a diszkréció biztosított: senki nem akarja, hogy a neve kikerüljön, hiszen itt az erotikus kitárulkozás a cél, ugyanakkor minden teljesen bizalmasan történik a tagok között. Aki jelentkezni akar, annak a nevén, születési évén és lakcímán kívül a legvadabb szexuális fantáziáját is fel kell tárnia, hiszen csak így tudják őt teljesen kielégíteni. Az éves tagság a férfiak számára pedig nagyon sok pénzbe kerül, 60 ezer fontot, vagyis 23 millió forintot is fizethetnek érte.