Szép dolog, amikor egy édesanya és lánya közeli kapcsolatot ápolnak, ám ennek is megvannak a határai. A cikkünkben szereplő anya-lánya páros pedig ezt jócskán túllépte, azzal, hogy közös pornóbizniszbe kezdtek. 

A túlsúlyos Vicky és bájos lánya azzal keresik a kenyerüket, hogy míg előbbi az interneten maszturbál és a férfiak szexuális fantáziáját elégíti ki, addig gyermeke filmezi, hogy még jobban menjen a webkamerás amatőr pornójuk.

Forrás: Shutterstock

Vicky az után kezdte árulni a bájait az interneten, hogy elvesztette a munkáját és a saját lánya volt az, aki biztatta, válassza ezt az utat, hiszen ezzel rengeteg pénzt lehet keresni. Először akkor kellett segítő kezet nyújtania a kamerázáshoz az anyukájának, amikor az egyik internetes fizető vendég azt kérte, az asszony kenje be a testét babbal és különböző szószokkal, ezt pedig egyedül nem tudta megtenni  - írja a The Sun.

Vicky azonban leszögezte, ez egy nehéz munka. A nő minden nap hajnali négykor kel, hogy a tengerentúli rajongók igényeit is kielégíthesse, és hogy kora reggel a dolgos munka előtt álló brit fériaknak is a kedvére tehessen. Már népes követőtáborral rendelkezik, pedig csak egy éve kezdett bele ebbe a munkába.

Azt, hogy meddig csinálja ezt, nem tudni, de most egy hét alatt keres annyit, mint korábban egy hónap alatt.