Jövedelmező pénzügyi karrierjét rúgta fel az a férfi, aki évek óta sikeres férfi prostituáltként dolgozik és nők ezreinek vágyát elégíti ki. Most őszintén beszámol róla, hogy mi kell valójában a nőknek.

A 31 éves Ryan James 6 éve dolgozik prostituáltként, állítása szerint több ezer nővel volt már dolga, így pontosan tudja, hogy mire is vágynak igazán - írja a Mirror

Férfi prostituált mesélt őszintén arról, hogy mire vágynak igazán a nőkForrás: Thinkstock

Jelenlegi szakmájáért sikeres pénzügyi állását rúgta fel, amit egyáltalán nem bánt meg, mivel jóval többet keres most, mint korábban valaha. A szolgáltatásaiért átlagosan 1 és 1,7 millió közötti összeget kap egy kuncsaftjától.

A renteget tapasztalatnak köszönhetően nagyon jól ismeri a nőket, akik általában vacsorás randira kérik fel őt.  Ez azt jelenti, hogy egy kellemes vacsora mellett meghitten beszélgetnek, kicsit megismerik egymást, majd ezután egy hotelben az intim élményeknek is teret engednek. Ryan egy ilyen este 1,3 millióba forintba kerül, amit egy közös reggelivel fejeznek be.

"Eddig az összes kliens, akivel találkoztam, valamilyen társasági részt is kért. A nők törődésre és intimitásra vágynak. Azt szeretnék, hogy ők legyenek a középpontban. Sokan viszonozzák is, de azt akarják, hogy nekik legyen jó, az ő örömükön legyen a hangsúly" - nyilatkozta Ryan.

A férfi prosti arról is őszintén beszélt, hogy milyen típusú nők járnak hozzá.

"Néha nemrégiben elvált vagy még mindig házas nők érkeznek hozzám, akiknek már hosszú ideje nem volt részük intimitásban. De olyan klienseim is akadtak, akik párok voltak, és hármas szexet akartak, illetve voltak szüzek is" - mondta James.