Sok nő szégyenlős, ha a maszturbálásról van szó, pedig bizony a legtöbben csinálják, akkor is van pasijuk. Most páran egy fórumon névtelenül elárulták, hogy egészen pontosan hogyan is okoznak örömöt maguknak.

Kutatások bizonyítják, hogy a nőknek nagyjából 80 százaléka maszturbál, csakhogy senki sem mer beszélni róla, a mai napig meglehetősen tabu téma. Pedig a férfiak mit meg nem adnának, ha látnák, hogyan izgatja magát egy nő. Most viszont, ha látni nem is láthatják, de részletes leírást kaphatnak róla néhány hölgytől - írta meg a Ripost.

„Van barátom, de nekem napi három szeretkezés sem elég, így amikor nincs velem, saját magamat kényeztetem. Nekem a csiklóizgatós vibrátor okozza a legnagyobb örömöt, ráadásul irtó cuki is, olyan, mint egy nyuszi. A barátom viszont erről semmit sem tud."

„Egyedül élek, de heti egy-két alkalommal nekem is szükségem van egy kis „kalandra". Ilyenkor engedek egy kád forró, illatos fürdőt, beállítom a hangulatos fényeket, és szép lassan többször is a csúcsra jutok. Nekem nem szükséges vibrátor, elég ha a kezem dolgozik."

Nők vallottak az önkielégítésről.Forrás: Shutterstock

 „Egész hónapban nem maszturbálok, de a menstruációm előtt pár nappal olyan vágy szokott rám törni, hogy egyszerűen nem bírok magammal. Ha nincs ott a párom, akkor nekem kell kézbe venni a dolgokat, mert különben megőrülök. Ilyenkor csendben és gyorsan jutok el a csúcsra, így még az is előfordult, hogy a munkahelyi mosdóban élveztem el"

„A párommal heti háromszor szeretkeztünk, így nem maszturbáltam sokáig. Viszont, vett nekem egy csiklóizgatót, ami egyszerűen fantasztikus. Közösen is szoktuk használni, de néha egyedül is eljátszom vele."

„A pasim hamarabb elmegy otthonról reggelente, így van egy teljes órám egyedül. Ilyenkor befekszem a közös ágyunkba, elkezdem cirógatni a testem, majd ha eléggé felizgultam, lent is magamhoz nyúlok, és eljutok a csúcsra. Ez teljesen más élmény, mint amikor a párommal szeretkezem, ő már többször kérte, hogy mutassam meg, hogy csinálom, de ez az én kis titkom."