A tehetséges művész, Kim Roselier kendőzetlen őszinteséggel mutatja meg akvarell alkotásaiban a szexualitás és az erotika ezer arcát, legyen szó az önkielégítésről, a csoportos szexről vagy akár egy vehemens szexuális aktusról. 

Kim Roselier művész egészen elképesztő tehetség, akinek akvarell alkotásai minden szemet a vászonra tapasztanak. Roselier úgy fogalmaz, hogy egyszerűen odavan azért, amikor a vizes festék életre kel a papíron; ez benne is felszabadít olyan tudatalatti dolgokat, amelyek enélkül nem biztos, hogy a felszínre kerülnének. A művésznek nemcsak akvarell technikával készült darabjai vannak, ezenkívül grafikával is foglalkozik. 

Akvarell munkáiban olyan élethelyzeteket jelenít meg, amelyeket az emberek általában nem szeretnek közszemlére tenni. Olyan intim pillanatokat, szexualitással, erotikával túlfűtött cselekményeket vet papírra, amit máshol biztosan nem látunk viszont. A festményein szerepelnek például kíváncsi kamaszok, akik titokban otthon pornófilmet néznek, nők, akik egy fáradt nap után a számítógép előtt maszturbálnak vagy éppen szerelmespárok, akik heves szexben vezetik le a bennük lévő feszültséget.

Kattints a képre és lapozd végig az arcpíritó galériánkat!

Forrás: kimroselier.com