Kitálalt a botrányhősnő, Mari Cielo Parajes. A hölgy egy igen híres focista péniszéről írt hosszasan könyvében, mivel az olyan aprócska volt, amilyet még sosem látott

Valóságshow-ban és felnőttfilmekben is szerepelt már Mari Cielo Parajes, az ismert spanyol színész, Andres Parajes lánya.
A sokat megélt hölgy, úgy döntött, könyvben foglalja össze kalandjait. „Egy r***nc emlékiratai" címmel meg is jelent a mű, ebben tálalt ki arról, hogy milyen pici pénisze van az egyik híres portugál focistának, akit nem nevezett a nevén.

Hajnal felé ez a portugál focista úgy döntött, hogy itt az ideje ágyba bújnunk. Aztán amikor végre levette az alsónadrágját megláttam... A világ legkisebb mikropénisze volt előttem. Ahhoz, hogy kézzel kényeztessem, csipeszre, mikroszkópra és GPS-re lett volna szükségem" – árulta el a hölgy a Mundo Deportivo nevű lapnak.

Sajnos így a szexuális együttlét nem valósult meg, mivel azt mondja, a pénisze tényleg olyan volt, mint „egy picike kukac az amazonasi esőerdőben", pedig a lánynak tetszett a focista. Azt állítja, gyönyörű kockás hasa és háta van - írta a DailyStar.

Ezek alapján persze az első aki beugrik, az Cristiano Ronaldo, de ezt senki sem tudja bizonyítani, Mari pedig kitartóan őrzi a titkát.