Az amerikai sztárvilág sosem a visszafogottságáról volt híres, ha bulizásról van szó a celebek teljesen elvesztik a fejüket és őrült túlzásokba esnek. Íme, néhány parti, ahol tényleg túlmentek néhány határon.

Miley Cyrus szülinapja

Az aranytorkú énekesnő még bőven a lázadó korszakát élte, amikor a 22. születésnapjára kibérelt egy los angeles-i diszkót, és átalakítatta Mileylandé. A dekoráció különféle szexjátékszerekből, valamint marihuánalevelekből állt, a fő attrakció pedig egy műbikához hasonló szerkezet volt – csak éppen rózsaszín volt, és egy óriás péniszt formázott. Ezt követően Miley beállt egy hatalmas pizza közepére, és onnan etette a barátait, utána pedig teljesen szétcsúszva félmeztelenül táncolt.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Kate Moss féle csoportos szex

A  szupermodell a harmincadik születésnapja egy brutális gruppenszexbe torkollott az afterpartyn. Ezt pedig überelni szerette volna a 35. születésnapján, amikor egy 34 órás partit tervezett, mindegyik órával az élete addigi éveinek adózva, ám az ünneplés  „csak" 18 órán át tartott, a szomszédok nem bírták tovább és kihívták a rendőrséget.

Kardashian és a pénz

Kim Kardashian és a dollár milliomos családja mindig is imádta a fényűző partikat. Sőt, Kim már legidősebb gyereke, North első szülinapjára egy teljes fesztivált szervezett 2014-ben, amit a híres Coachella mintájára elnevezett Kidchellára. A buliban különféle édességek és vidámpark várta a kicsiket, sőt még Jaden Smith is beugrott, hogy elénekeljen pár Kanye West-slágert - írja az Origo.