Érdemes a már megszokott erogén zónákon kívül más érzékeny testrészeket is felfedezni a partnereden. Ha ezeken a területeken izgatod, akkor garantáltan feltüzelheted a hangulatot.

TarkóEzen a területen igen ritkán éri inger a bőrt, ezért igazán intim lehet az érintés itt, ezenkívül nagyon is sok idegvégződés található a tarkón. A nőket és a férfiakat egyaránt lázba lehet hozni vele.

LábujjakSokak számára a lábujjak érintése nyelvvel nagyon is izgató lehet. Ez szintén egy olyan terület, ahol nem túl gyakori az efféle inger. Ám érdemes óvatosan kísérletezni vele, mert valaki számára viszont kifejezetten kényelmetlen lehet.

Fedezd fel a párod összes erogén zónáját!Forrás: Shutterstock

Fültő hátsó részeSzuper izgató tud lenni, ha a fültő hátsó részét nyelvvel érintik. Ha tehát ezen a területen jársz, ne csak a fülekre koncentrálj, hanem erre a területre is térj ki. A hatás nem marad el...

GerincA kezek vagy a nyelv finom végigfuttatása a gerincen egész biztosan lázba hozza az illetőt. Érdemes nagyon óvatosnak lenni a mozdulatokkal, az izgató érzés annál intenzívebb lesz – írta a Ripost