Újabb szexuális őrület ütötte fel a fejét, ami egyszerre idegtépő és elképesztő élményekkel gazdagítja a párokat az ágyban, ez pedig nem más, mint a libikókázás. 

A libikókáról elsősorban mindenkinek a játszótéri mérleghinta jut az eszébe, pedig ezt a kifejezést most már a hálószobába is előszeretettel becsempészik a párok. A libikóka szexuális értelemben az orgazmus késleltetését jelenti, ami elsőre furán hangzik, pedig aki már kipróbálta, mindig csak ezt akarja - írja a Ripost.

A legújabb szextrend a libikókázásForrás: Shutterstock

A szex általában arról szól, hogy az érzéki vagy éppen határozott és szenvedélyes mozdulatok segítségével előbb vagy utóbb a csúcsponthoz, az orgazmushoz vezesse a férfit és a nőt egyaránt. Azonban a libikóka pont az orgazmust próbálja elkerülni, amivel egy izgalmas és őrjítő játék veszi kezdetét. A legizgalmasabb benne az, hogy akkor kell abbahagyni a kényeztetést, mikor azt érezzük, hogy mindjárt felrobbanunk a gyönyörtől. Érdemes kipróbálni, mert minden esetben garantált a siker.

Szexszakértők szerint eleinte érdemes egyedül belevágni, kényeztetni magunkat, majd mikor azt érezzük, másodperceken belül elélvezünk, megállni, majd utána ismét folytatni az izgatást. Ezt követően mehet a partnerrel is, bár az idegtépő játszma késlelteti az orgazmust, de amikor az bekövetkezik, sokkal nagyobbat szól majd, mint azt valaha gondoltuk.