Egy nő kétségbeesésében írt egy online szaxtanácsadónak. Férje már jó ideje csak a pornónézésben éli ki szexualitását, vele egyáltalán nem is akar lefeküdni, mondván nem kívánja. A férfi azt is elmondta feleségének, hogy neki kellene valamin változtatnia, hogy újra vonzónak találja.

A gond elég nagy, mivel a feleség hiába "harcol ki" időnként némi intimitást, férje képtelen az orgazmusra, ezt pedig megint egy hosszabb szexmentes időszak követi. Természetesen a férfi pornónézés közben szereti magát kényeztetni, és akkor nincs problémája az ejakulációval sem.

A nő azonban úgy érzi nem tud és nem is akar a felnőtt filmes színésznőkkel versenyezni férje figyelméért.

Forrás: Shutterstock

A szextanácsadó javaslata

Egyrészt elmondta, hogy férje vélhetően valóban pornófüggővé vált, ami azt jelenti, hogy egy igazi nő már képtelen annyira lázba hozni, mint a szexfilmek. Sőt, azt sem zárja ki, hogy emiatt a nő akár jogosan is érezheti, hogy inkább elválik férjétől. Ám van más, kissé drasztikus lehetőség is.

Az egyik: mivel a nőnek épp annyira joga van a kielégítő szexuális életre, ezért álljon oda a férje elé, és jelentse ki, hogy innentől kezdve nyitott házasságban akar élni. 

A másik: üljön le férje mellé pornót nézni, és ő is kényeztesse magát. Ezzel elérheti, hogy újra egymásra hangolódjanak.

Forrás: Ripost