A koronavírus-járvány miatti helyzetben sokan otthonról dolgoznak. A home office azonban sok cégnél online értekezleteket is jelent, ami gyakran a Zoom alkalmazáson belül történik. Nos, nemrég egy New Yorki újságírót rúgtak ki, mert állítólag nem vette észre, hogy més tarta  hívás, és elkezdett maszturbálni. Ám nem egyedi esetről van szó.

Több nő is elmesélte, ezen felbúzdulva, hogy a céges online megbeszélések során, bizony a férfi kollegáik nem szégyellősködnek.

Gyakran magas beosztású vezetők azok, akik "véletlenül" megvillantják péniszüket. 

Volt, aki egy pornót kapcsolt be a hivásba, amit félrekattintással magyarázott, más a megbeszélés közben hirtelen felállt, de alúl nem volt rajta semmi, közszemlére téve így szerszámát. A home office során azonban nem mindig vannak egyedül a házi irodában a dolgozók. Egy ügyvédnél történt meg, hogy szexi barátnője félmeztelenül besétált a laptop kamerájának láószögébe, ám a jogász nem jött zavarba, csókot hintett a formás keblekre, majd folytatta az értekezletet. 

Kivillanó péniszek az online értekezletenForrás: Dreamstime

A fórumon névtelenségbe burkolózó női dolgozók azt írták, hogy ezek a mozzanatok rnedkívül zavaróak, volt, aki emiatt fel is mondott. Ám többségük mégcsak fel se meri hozni, hiszen az ilyen férfiak többsége vezető beosztású, és féltik a munkájukat. 

Tény, hogy otthon mindenki jobban elengedi magát, de ezek a tettek már szexuális zaklatásnak is minősülhetnek, hiszen olyna, mintha a másik íróasztala mellett történnének.

Forrás: Ripost