Úgy tűnik, a nők körében nagyon is közkedvelt szexpóz a lovagló póz. Most egy fórumon a névtelenség homályába burkolózva néhányan kendőzetlen őszinteséggel beszéltek arról, hogy mit ad pluszban ez a felállás nekik.

„Annyira élvezem ezt a pózt, hogy sokszor csak utána jut eszembe, hogy vajon a pasimnak is jó volt? Noha elég fárasztó, és másnap durva izomlázam van tőle, de eszméletlen orgazmust képes adni."

„A párom teljesen odáig van a látványtól, ha lovagolok rajta, én pedig egy igazi szexistennőnek érzem magam. Ha már tudom, hogy közeleg az orgazmus, az ujjaimmal izgatom a csiklómat, ami valami hihetetlen érzés."

A lovagló póz sok előnnyel jár...Forrás: Shutterstock

 „Fantasztikus, hogy a pasim alattam van, és mindent én iránytok, ő pedig elalél a melleim látványától. Amikor közeledik a csúcs, mindig hirtelen rámarkol a fenekemre, imádom!"

„Ha én vagyok felül, jóval mélyebben érezem magamban őt, és teljesen kitölt odalent. Ilyenkor frenetikus G-pont orgazmusom van..."

„Totálisan felizgat, ahogy a pasim rám néz miközben én lovagolok rajta, látom, hogy nem bír magával, amikor pedig megmarkolja a melleimet, végem van a gyönyörtől" – írta a Ripost.