Az Egyesült Királyság egyik legismertebb szexszakértője, Jess Wilde elárulta, mennyi ideig kellene tartania egy átlagos, normális szexuális együttlétnek. 

A szexuális együttlét hosszúságát illetően természetesen az adott két (esetenkét esetleg több) személy igényei a fontosak, ezért nem is lehet egy mindenkire általánosan vonatkozó adatot mondani erről, de természetesen létezik egy átlagos szám. A szexuális szakértő szerint is addig tarthat az együttlét, amíg az minden félnek kellemes, és ne feledkezzünk el arról sem, hogy nem kizárólag az aktus tartozik bele a számításba, bár általában a szex szó alatt kizárólag a behatolástól az ejakulációig tartó tevékenységet szokták érteni. 

Eddig tart egy átlagos szex - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

E definíció szerint átlagosan 5 és fél perc az együttlét, de persze vannak akik gyorsabbak ennél, és vannak, akiknek tovább tart eljutni a csúcsra, ha egyáltalán eljutnak, hiszen az is előfordul, hogy ez nem sikerül, ami szintén teljesen normális. 

Azt is fontos megjegyezni, hogy a hosszú szex nem feltétlenül a jó szex definíciója, mindig a tiszta és nyílt kommunikáció a fontos - írja a Daily Star.