A fiatal édesanya, Tracy Kiss közösségi oldalán budítja arra az embereket, hogy minél többet maszturbáljanak, hiszen rengeteg jótékony hatása van a szervezetre.

Nem ez az első megdöbbentő tette a szexi, fiatal anyuka, Tracy Kissnek, ugyanis korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a szeméremajkai plasztikáztatása után nem akart tőlük teljesen megválni, ezért nyakláncként viseli őket tovább.

Ezt megelőzően pedig azt állította, hogy  a rendszeres spermafogyasztás a nátha ellenszere. Sőt, arcapoklást is készít a hímivarsejtekből.

Ezek után nem is olyan meglepő, hogy az édesanya a maszturbálás jótékony hatásairól mesél. Tracy elmondása szerint, naponta háromszor végez magán önkielégítést, mivel az orgazmus annyira fontos számára, mint a szervezetnek a folyadék. Ha nem élt át elég orgazmust enerváltnak érzi magát, rosszabbul alszik és sokkal stresszesebb - írja a Daily Star

Viszont, ha megvan a napi 3 alkalom, az úgy hat rá, mintha kávét vagy energiaitalt fogyasztana. Erőre kap és sokkal könnyebben veszi az akadályokat.