Ariel számára a legutóbbi örömteli tesztelés során új dimenziók nyíltak meg, ekkor derült ki ugyanis, hogy az erogénzónákat illetően van még mit felfedeznie. Segítségére sietett hát egy újabb remek alany, a GoGasm.

A Vágyaim.hu-nál dolgozó barátnőm kapva kapott az alkalmon, hogy újabb tananyaggal és gyakorlati órákkal gazdagíthassam a kis testem, így került hozzám egy mély lila GoGasm Pussy & Ass vibrátor.

A doboza szexi, egyáltalán nem rejt semmit véka alá, egyből arcon csap az óceán szele, és a játékot megpillantva máris elkezded dudorászni azt a bizonyos sárga tengeralattjárót... Oké, nem yellow hanem purple, de a Purple rain csak nem lenne ennyire idevágó.

(X)

A GoGasm Pussy & Ass – akkus, rádiós 3 ágú vibrátort IDE KATTINTVA tudod megvásárolni. Nem a Te színed a lila? Semmi gond, megsúgom, hogy feketében is kapható!

Nézzük a tengeralattjáró specifikációit!

A dobozban van egy távirányító, a tengeralattjárónk és egy töltő, amit egy tű vastagságú nyíláson kell a játék aljába helyezni - ilyen lehet a szüzesség elvétele is a túloldalról. A pici nyílás mellett van egy bekapcsoló gomb, azt kell először megnyomni, majd összehangolni a távkapcsolóval. A két eszköz összekapcsolása kicsit idegtépő, az első alkalommal annyira türelmetlen voltam már a 20. próbálkozás után, hogy a távirányítót félredobva, az alsó kapcsoló segítségével estem neki a lila hajónak. Igazából teljesen mindegy, hogy hol nyomogatod, nekem nem okozott gondot, hogy nem a távkapcsolót püföltem.
Akkor érdemes a távirányítóval bíbelődni, ha szeretnéd, hogy párod váltogassa a fokozatokat. Ezt az összehangolást minden alkalommal meg kell tenni, úgyhogy írd fel vagy jegyezd meg, ne járj úgy, mint én, akinek mindig újra és újra meg kellett fejtenie, mintha először lenne a kezében.

A doboza szexi, egyáltalán nem rejt semmit véka aláForrás: Márton Veronika

A vibrátornak 3 ága van, és mindhárom ághoz tartozik egy-egy extra erős motor is. Az extra szót muszáj megint leírnom, mert a tapintása extrán puha és bársonyos. Még a lapított csiklóizgató részen is, pedig a tengeralattjáró orr részén lévő „stimuláló szilikon tüskék" miatt kissé aggódtam.

Amikor kézbevettem, a textúráján kívül még egy dolog volt szembetűnő: egyik ág mérete sem óriási; utána olvasva már értettem is, miért: „anatómia, fehérnemű alá is rejthető formai kialakítás". Pontosan, minden része tökéletesen klappol, komfortosan érzed magad benne, vagyis ő benned.

A méretek miatt tehát inkább azoknak fog ez igazán bejönni, akik nem annyira megalománok, főleg ami az anál részt illeti.

Most pedig merüljünk alá: íme, a gyakorlati teszt eredménye!

Az orr rész, avagy a stimuláló szilikon tüskék: kialakításában kifogástalan, ahogy fentebb írtam, tapintásában is, hajlítható, mozgatható. És itt érkeztünk el ahhoz a vonásához, ami kettős érzést hagyott bennem. Egyrészt iszonyatosan jó, hogy az a rész is rezeg, másrészt viszont ezt a részt külön mozgatni kell. Mondjuk egy fésűtől sem várom el, hogy magától fésülje ki a hajam, ez pedig kicsit hasonló küllemre, vagy legalábbis odaszorítani a csiklóhoz, hogy pontosan azt érezzem, amit kell. Tehát ezzel a résszel lesz dolgod.

A torony rész, avagy a hajlított G-pon ingerlő: olyan erős motor van a gépezetben, hogy bár ránézésre úgy tűnik, a méretéből fakadóan nem lesz megfelelő, mégsem jelent gondot egyáltalán. Sőt!

Far rész, avagy a gömbös anál kar: egy kicsit mindig ódzkodom a dologtól... Mondjuk úgy, hogy eléggé kezdő matróz vagyok benne, és ezért ha oda kerül a sor, a mai napig képes vagyok rágörcsölni. De hát mit volt mit tenni, tesztelni kell... Szóval az análparám ellenére semmilyen rossz vagy kellemetlen érzés nem társult a felhelyezéshez, a 7 erősségi fokozat kipróbálása pedig nemhogy fura nem volt, hanem inkább zseniális (persze-persze: mert nem óriási). Úgyhogy azt hiszem, szintet léptem.

A vibrátornak 3 ága van, és mindhárom ághoz tartozik egy-egy extra erős motor isForrás: Márton Veronika

Valamiért az első olyan pasimat juttatta eszembe, aki maximálisan odafigyelve rám, lassan és óvatosan mutatta meg, mennyire más is lehet az anális behatolás, mint amit korábban tapasztaltam. És ő volt az első, aki a double penetration világába is elkalauzolt, és hogy még kellemesebbé tegye a dolgot, a csiklómat is izgatta közben. Az első harmonikus és jó anális élményem volt. Hát ez a kis gömbös análkar pont ilyen a másik két egységgel kiegészülve. Ezt most végiggondolva bontok is egy pezsgőt, és átkeresztelem - üvegtörés nélkül -, a mai naptól a neve: Endre, a tengeralattjáró.

Szóval, ha a teljes képet nézzük, hogy miként úszik alámerülve a nyílt vízen, akkor a parancsnoki hídon csak elégedett üdvrivalgást hallani, bulizó matrózokkal és kapitánnyal. 7 sebességben szeli a habokat, és iszonyat gyorsasággal evickél át veled a világ másik végébe.  

(x)
A garanciának, tisztításnak, pontos paramétereknek és egyéb hasznos dolgoknak nem jártam utána tüzetesen, úgyhogy ezeket inkább ITT nézd majd át!

A cikket támogatta a Vágyaim.hu.