Számtalan közvélemény kutatást végeztek már arról, milyen az ideális péniszméret. Pár évvel ezelőtt néhány civil nőt kérdeztek meg arról, ő szerintük melyik a legtökéletesebb hossz. Ekkor megegyeztek, a legoptimálisabb hosszúság a 16, 2 centi. De vajon mit mondanak a pornósztárok?

A legtöbb nő nem szereti a hatalmas péniszt, de valószínűleg egészen más véleményen lehetnek a  felnőttfilmes ágazatban tevékenykedő lányok. Az „Ask A Porn Star: What Is Your Ideal Penis?" című műsorban ismertebb pornósokat kérdeztek számukra mekkora az ideális méret.

Arabella Raphael volt az egyetlen színésznő, aki képtelen volt konzekvensen megválaszolni a kérdést. Karrierje során rengeteg pénisszel találkozott, így nem igazán tudja milyen a tökélétes hímvessző számára.

A legtöbb nő nem szereti a hatalmas péniszt, de valószínűleg egészen más véleményen lehetnek a felnőttfilmes ágazatban tevékenykedő lányokForrás: Shutterstock

Kenzie Taylor szereti, ha az átlagosnál kicsit nagyobb. Ő a 18-19 centit preferálja.

Jeze Bell inkább a rövidebb, de annál vaskosabb férfiasság híve, ezzel szemben Dahlia Sky szerint nincs igazán nagy pénisz, hacsak nem akkora, mint a karja.