Sok különös, érdekes és időnként lehetetlenül megdöbbentő erotikával kapcsolatos cikkünk jelent meg tavaly, amikből most összegyűjtöttük azokat, amiket a legjobbaknak ítéltünk.

Különös lagzi egy guminővel

Egy férfi szexbabájával házasodott össze, amiről még videó is készült. Jurij állítja, Margóban mindent megtalált, amire csak vágyott. A férfi barátai nem próbálták meg lebeszélni erről a különös esküvőről, még részt is vettek rajta, és együtt örültek az ifjú párral. Olvasd tovább!

Ilyen az élet egy 34 centiméteres pénisszel!

Sokan úgy vélik, a férfiasság minél nagyobb annál jobb, de hidd el, mindenkinél megvan az a bizonyos határ. A viselőjük azonban nem válogathat, azzal kell dolgozniuk, amijük van. Ők vajon miként élik meg, ha egy valódi anakonda lapul a lábuk között? Igazán nagy pénisszel rendelkező férfiak meséltek erről. Olvasd tovább!

Forrás: Shutterstock

Értekezlet kivillanó péniszekkel

2020 sok vállalatnál egyértelműen a home office éve volt, ami sok online értekezletet jelentett. Voltak azonban, akik nem készültek fel kellően az ilyen jellegű megbeszélésekre és bizony a szexualitás teret nyert magának. Olvasd tovább!

A kétgyerekes anya mérnökből lett webkamerás szexmunkás

Óránként hetvenezer forintnak megfelelő összeget keres az Angliában élő 29 Rachel, aki két kislányát egyedül neveli. Ez négyszer annyi bevételt jelent számára, mint a koronavírus miatt átmenetileg szünetelő mérnöki munkája. Olvasd tovább!

Nézd meg, hogyan készül a pénisztetoválás!

A pénisztetoválás nem azért készül, hogy a strandon hencegjenek vele, aki a férfiasságára varrat, tulajdonképpen magának akar bizonyítani, extrémebb szeretne lenni, vagy épp elfogytak a helyek a testén. Most megnézheted, milyen furcsa módszerrel készül az ilyenfajta tetkó. Olvasd tovább!

Ez lenne a férfiak hűtlenségének oka? Kitálalt az örömlány

Az egykor escort lányként dolgozó nő elárulta, miért jártak hozzá házas férfiak. Valóban nincs hűséges férfi? Olvasd tovább!

Forrás: Shutterstock

Görögök kicsi pénisszel

Az ókori görög és római szobrok kapcsán már többekben felmerült a kérdés: miért kicsi pénisszel ábrázolták a férfiakat? A választ keresve érdemes első sorban az ókori görög szobrokra koncentrálnunk, ugyanis azok nagy hatással voltak más kultúrák ábrázolási szokásaira is. Olvasd tovább!

A méret relatív

A férfiak pénisz-képe nem fedi a valóságot, az is kiderült, hogy mi ennek az oka, valamint hogy mi erről a nők véleménye. Olvasd tovább!