A védelmi minisztériumom vasárnap közölte, hogy sikerrel befejezték a hiperszonikus, dupla dinamittal felszerelt haditengerészeti rakéta (álnevén: kétfunkciós piros Satisfyer Dual Love - okos, akkus, vízálló hüvelyi és csikló vibrátor) fejlesztését és leszállították a Taktikai egység számára tesztelésre. 

Ez az első okos fegyver a hadseregem birtokában, amely a digitális fegyverkezés élenjáró, léghullámos katalizátoros csiklóizgatóval ellátott eszköze.

(x)

Még mielőtt rátérnék a hadititkokra...
Mielőtt elmondanám, mitől is okos kütyü a Satisfyer Dual, van hozzá egy app (Android és IOS is, ha van Apple Watch-od, akkor még azon is megy!) amivel, mint egy operatív szobából, irányíthatod, vezérelheted a teljes hadműveletet. Nem kell a helyszínen tartózkodva össze-vissza nyomogatni mindent, nem kell megjegyezned, hogy ha a 7. hüvelyi motor funkció volt a kedvenced, a csikló funkciók közül pedig a 4., akkor még bekapcsolás után hétszer kell megnyomni a hüvelyi gombot és négyszer csikló izgató irányító gombot.

Ehelyett...

  • választhatsz a beépített 15 haditerv közül a telefonod képernyőjén,
  • vagy akár létrehozhatsz újat is, így növelve a harcképességet a digitális csúcstechnológia segítségével. Ehhez csak a két külön vonalon mozgó csikló és hüvelyi sereget kell az érintőképernyőn az ujjaddal irányítani fel illetve lefelé, attól függően, hogy melyik csapatnál szeretnél nagyobb vagy kisebb intenzitást az akció alatt. Képzeljük el úgy, mintha a 3210-es Nokián 2 kígyót kéne parallel futtatni, csak nem a gombokkal. (FYI: Az app ezt intuitív érintésvezérlésnek hívja.)
  • el tudod menteni a katarzishoz vezető saját stratégiádat, legyen bármilyen változatos, bármilyen hosszú a háborúd a végső célig (bár ha lentebb megnézed a számokat, rájössz, hogy igencsak rövid csatákról beszélünk, ráadásul emberveszteség nélkül :D),
  • listákat tudsz létrehozni ezekből a haditervekből, hogy összeálljon az Univerzum Orgazmus Terve (fedőneve: UOT),
  • átadhatod az irányítást egy Tábornoknak (akár melletted tartózkodik, akár tőled távol),
  • zenéket és zenelistákat tudsz importálni az appba (saját mappából vagy összekötheted pl. a Spotyfy-jal is), ami azért nagyon szuper, mert a kedvenc számaid ritmusára fog táncolni mindkét katona a hadseregedben,
  • emellett pedig terepen a környezeti zajokhoz is tud idomulni a csapat, a NASA harcászati kommunikációs műveleti egysége ugyanis átalakítja rezgéssé ezeket a hangokat (Oké, kicsit túloztam, nem a NASA :D),
  • ha pedig bekapcsolod az Ambient Soundot, akkor lopakodó módban lesz a teljes team, amikor felderítésen van, azaz csöndben mehetsz végig az utcán vele, miközben ő végzi a terepmunkát.
Forrás: vágyaim.hu

Van az a mondás, amely szerint a jó barátság egyik alapja a pontos elszámolás, úgyhogy mutatom is, mely műveleti egységekkel lettem nagyon jóban és mennyire gyorsan hajtották végre a feladatukat:

Hammer: 1 perc 23 másodperc
Accelerator: 1 perc 46 másodperc
Vibration: 2 perc 8 másodperc

A tárca által kiadott tájékoztató anyag szerint a végrehajtott tesztindítások igazolták a rakéta hatótávolságára és találati pontosságára vonatkozó „egyedülálló" taktikai és műszaki tulajdonságait, valamint azt, hogy hiperszonikus sebességgel repül.

A karbantartásnak, garanciának, tisztításnak, a pontos paramétereknek és egyéb hasznos dolgoknak itt tudsz utánanézni.