Egy felmérés alapján kiderült mik azok a vágyak, amik a legtöbb férfi szexbakancslistáján szerepeltek. Az eredmény pedig nem igazán meglepő.

1. Anális szex

A hétköznapokban nem a legközkedveltebb együttléti forma az anális szex, legalábbis a nők körében biztos nem. "Jó hír", hogy a legtöbb pasi sem ragaszkodik hozzá, az viszont tuti, hogy aligha akad olyan férfi, aki ne próbálná ki szívesen. Így ez a titkos vágyak közül igencsak népszerű.

2. Szerepjáték

Nagyon sokan vágynak egy kis újitásra az ágyban. A szerepjáték pedig erre tökéletesen alkalams lehet. Titokban rengeteg férfi fantáziál arról, hogy párjuk egy szexi nővérke ruhában vagy esetleg egy dögös rendőr néni szerkóban jelenik meg az ágy mellett. De sokan nem riadnának vissza az ostortól sem..

Forrás: Shutterstock

3. Fordított lovaglópóz

Aki nézett már a pornót az tudhatja, hogy ez a pozítúra igencsak közkedvelt a felnőtt filmekben, ám meglepő módon a való életben ez koránt sincs így. Sok nő panaszkodhat arra, hogy kényelmetlen, viszont, ha a férfiaknak akarunk kedvezni jobb, ha belevégunk. A pasik számára ez az egyik legerotikusabb szexpóz, amit valaha átélhetnek.

4. Nyilvános helyen szexelni

Az izgalom és a bűn játéka. A lebukás veszélye nagyon sokakat izgat, így a kérdésekre felel, hogy mik azok a szexuális vágyak, amiket még nem éltek át, de nagyon szeretnének: az a nyilvános szex.  Próbafülke, strand, szauna: helyek, ahol a legtöbb pasi huncutkodna.