A megcsalás mindig hatalmas bűn, hiszen eljátszuk a másik bizalmát. Ám ennek is vannak fokozatai, a kedvesünk testvérével történő összebújás pedig kettős árulás mivoltából fakadóan, az egyik legdurvább.

Egy férfi írta meg bűnét és az ezzel kapcsolatos dilemmáját a Men's Health szexszakértőjének, Zachary Zane-nek: 

Lefeküdtem a barátnőm nővérével. Mindketten nagyon lerészegedtünk a hálaadási összejövetelen, és a fürdőszobában megtörtént a dolog. Azóta nem beszéltem a nővérével. Szerintem egyértelmű, hogy egyikünk sem akar erről soha beszélni. Most szörnyen érzem magam. Nem tudom, bevalljam-e a barátnőmnek vagy sem.  

A megcsalás csúcsa: lefeküdt barátnője nővérével, ezt javasolta neki a szexszakértőForrás: shutterstock.com

Zachary Zane egyből azzal kezdte, hogy ő nem tarja a megcsalást megbocsáthatatlan véteknek. Úgy véli, különbséget kell tenni az egyszeri hiba, és a sorozatos félrelépés között. Ez utóbbi esetén ugyanis az illető egy s*ggfej, aki nem szereti a párját, a másik viszont épp olyan emberi tévedés, mint rengeteg más dolog. A megcsaló jó esetben olynaa rosszul érzi magát, hogy többet nem fog előfordulni, vagy épp ez fogja ráébreszteni, hogy mennyire is kötődik a partneréhez.

Zachary arra is felhívja a férfi figyelmét, hogy itt nem csupán a kettejükről van szó:

A nővérével való kapcsolatát is tönkreteheted.

Arra is utal, hogy sok megcsalás esetén a bűntudat enyhítése miatt mondják el az igazat, amivel olykor nagyobb károkat okoznak a másikban, mintha titokban tartották volna. Szerinte, ha biztos, hogy ő és a nővér sem fogják soha elszólni magukat, inkább ne mondja el a barátnőjének, hogy mi történt azon a hálaadás napi partin a fürdőszobában.