Courtney Tillia speciális igényű gyerekeket tanított, mígnem egy nap úgy döntött, hogy inkább a testéből él meg, hogy támogatni tudja családját.

Otthagyta tanári állását a gyönyörű tanárnő, aki speciális igényű gyerekkel foglalkozott. A 33 éves arizónai nő most egykori fizetése négyszeresét keresi, ugyanis az OnlyFans nevű oldalon kezdte árulni buja képeit, és azt mondja, egyáltalán nem szégyelli, hogy szexmunkás.

A járvány idején ráadásul sokkal több pénzt keresett, mint előtte.
Bevallotta, a családja komoly anyagi gondokkal küzdött korábban, most viszont hatjegyű fizetésének (dollárban) köszönhetően nem kell nélkülöznie négy gyermekének és férjének sem.

Fitneszmodellként kezdte pályafutását, így hamar sok követője lett az Instagramon, innen jött az ötlet a tanárnőnek, aki az utóbbi időben már nem igazán szerette a hivatását.
„Hirtelen egy 'sötét helyen' találtam magam. Kezdtem utálni a munkámat, és ez a sötétség életem más területeire is átterjedt" – árulta el.

Courtney bízik benne, hogy a története majd arra ösztönzi nőtársait, hogy bátran vállalják szexualitásukat - írta a Daily Star.