A Belle Delphine, a fiatal pornós amúgy is megosztó fotóiról híres, ám amit legutóbb posztolt, azzal túllépett egy határt, nagyon sok követője felháborodott.

Meglehetősen erotikus töltetű fotóiról híresült el a fiatal pornós, Belle Delphine. Viszont legutóbb egy olyan képsorozatot osztott meg a Twitteren, amely azt ábrázolja, hogy elrabolták, megkötözve ül egy furgonban ráadásul bugyi nélkül, majd egy maszkos férfival közösül egy erdőben.
Mindehhez annyiz fűzött csupán: „A tökéletes első randi".

Belle Delphine fotóján teljesen kiakadtak a követői.Forrás: Belle Delphine / Instagram

A követői teljesen kiakadtak, hiszen nem elég, hogy a képek erőszakot ábrázolnak, de a nő öltözete egyértelműen kislányos. Így tulajdonképpen a gyerekek ellen elkövetett erőszakot mutatja be.
A pornós azonban kijelentette, nem kér bocsánatot, ugyanis semmi rosszat nem követett el a fotók kiposztolásával – írta a LadBible.

„A leírásból kiderült, hogy én ezt szeretem, és a belegyezésemmel történt, tehát szó sincs erőszakról. Imádom, ha kikötöznek, és kihasználnak (ha én is akarom), nem tehetek róla. Az pedig kész őrület, hogy egyesek szerint gyereknek öltöztem. Ezek vintage stílusú ruhák, egykor nagyon divatosak voltak. Ráadásul felnőttekre valóak! Senki sem szereti az erőszakot! Aki azt gondolja, hogy én ezt hirdetem, annak csak azt tudom mondani, hogy a nők fele ugyanezt teszi, amikor szerepjátékot játszik vagy vadul szexel" – mondta Belle.

Kattints IDE a fotóért!