Mi izgat fel igazán az ágyban? Melyik póz, melyik szerep illik hozzád, ami gyakorlatilag bármikor hatalmas élvezetet nyújt a számodra? Nos, lehetséges, hogy erre a választ a csillagjegyed fogja megadni. Nézd meg a sajátodat és a partneredét, majd próbáljátok ki őket, és utána beszéljétek meg a tapasztalatokat. Jó szórakozást!

Korábbi cikkünkben már megismerhetted, mi izgatja igazán a Kost, Bikát, Ikreket és Rákot, most jöjjön a következő négy csillagjegy!

 

Oroszlán – Játékszerek minden mennyiségben  

Az uralkodó mindig tudja mit akar, és el is éri azt. Bizony fel van szerelkezve különböző szexuális segédeszközzel, amik jó szolgálatot tehetnek, bármihez is legyen épp kedve. Szereti, ha partnere hosszan és sokat kényezteti, de nem fél attól sem, hogy kifejezze, mit és hogyan élvezne a legjobban.

Az oroszlán fel van szerelkezve különböző szexuális segédeszközzelForrás: Shutterstock

Szűz – A tökéletes misszionárius  

A Szűz ad a részletekre, nem kedveli túlzottan a spontán egymásnak esést. Számára fontos például, hogy előtte le tudjon zuhanyozni, és ne vonja el semmi a figyelmét.

Imádja a misszionárius pózt, amikor partnere lassan nyitja szét a combjait, majd ujjaival eljátszadozik egy keveset a csiklóján, végül pedig a vágytól duzzadó férfiasságával feszíti szét a kisajkait.

A Szűz imádja a misszionárius póztForrás: Shutterstock

Mérleg – Nyitott felfedező  

A kalandos, kíváncsi Mérleg hamar elunja magát, épp ezért imád új dolgokat kipróbálni az ágyban. Számára kevés dolog tartozik a „nem" kategóriába, ebből adódóan partnerétől is elvárja a hasonló nyitottságot. Fantáziájával és energiájával nem könnyű tartani a tempót, de aki megpróbálja, az nem fog csalódni.

A mérleg imád új dolgokat kipróbálni az ágybanForrás: Shutterstock

Skorpió – Elő a kötéllel!  

Intenzív, irányító és szexuálisan túlfűtött, ez a Skorpió. Vágyai teljes megélésének remek eszköze lehet a BDSM, aminek vannak egészen lágy változatai is, tehát nem kell egyből a korbácsra gondolni. A Skorpiót a hatalom-játék izgatja, így tehát számára mindegy, hogy az alá- vagy épp a fölérendelt szerepét játssza-e.

A skorpió vágyai teljes megélésének remek eszköze lehet a BDSMForrás: Shutterstock

A cikket folytatjuk!