Ismered annyira a testedet, hogy pontosan tudd, mi az, ami igazán lázba tud hozni? Nos, lehetséges, hogy erre a választ a csillagjegyed fogja megadni. Nézd meg a sajátodat és a partneredét, majd próbáljátok ki őket, és utána beszéljétek meg a tapasztalatokat. Jó szórakozást!

Korábbi cikkeinkben már megismerhetted, mi izgatja igazán a Kost, Bikát, Ikreket és Rákot, valamint az Oroszlán, Szűz, Mérleg és Skorpió kvartettet, most jöjjön az utolsó négy csillagjegy!

 

Nyilas – Mások előtt bármit  

A kalandos lelkű Nyilast különösen izgatja annak a lehetősége, hogy valaki megláthatja, miközben szexel. Épp ezért szereti a spontán egymásnak esést például parkokban, vagy egy ház kapualjában. Van azonban egy módja a nyilvános szexnek, amit bármikor űzhet: a távirányítós vibrátor. Szeret mindkét oldalon állni, és így sétálni az utcán, étteremben vacsorázni, vagy épp egy családi összejövetelen játszadozni.

Forrás: Shutterstock

Bak – Stop az orgazmusra  

Furcsán hangzik, de a Bak számára, aki folyamatosan hajt a munkájában és magánéletében, igenis hatalmas élvezetet jelent, ha nem megy el szex közben. Amikor érzi, hogy hamarosan itt az orgazmus, leáll, engedi, hogy kicsit alábbhagyjon az izgalmi állapot, majd folytatja tovább. Szereti, ha miközben partnere orálisan játszik vele, elviszi a csúcsra érkezés kapujáig, de ott abbahagyja. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne szeretne elmenni, de mivel imád hosszan teljesíteni, eltelhetnek bizony úgy együttlétek, hogy ő nem éli át az orgazmust, és ezt élvezi.

Forrás: Shutterstock

Vízöntő – Szabadon, a levegőben  

A szabadgondolkodású, már-már lázadó Vízöntő különösen élvezi a szex közbeni lebegést. Az ebben az állapotban átélt orgazmusnál csodásabbat el sem tud képzelni.

Erre kiváló egy szexhinta, de akár egy függőszék vagy függőágy is tökéletes megoldás lehet. Ebben a helyzetben az orális szex maga a paradicsomi élvezet.

Forrás: Shutterstock

Halak - Nedves élvezetek  

Nem meglepő, hogy a Halak a vízben élvezi leginkább a szexet – akár az önkielégítésről, akár a páros aktusról legyen szó. Egy nagy kád, körülötte gyertyák és indulhat is a kényeztetés. Nem kell feltétlenül mindennek a vízben történnie, de a mélyre hatoló előjáték számára kiváló környezet.

A síkosításról ebben a közegben érdemes extrán gondoskodni, szilikon alapú síkosítóval.

Forrás: Shutterstock