Nagyon kényes téma a nők körében a maszturbálás, pedig kár lenne tagadni, hogy a legtöbben bizony élnek a lehetőséggel, nem is olyan ritkán, mint azt gondolnánk. Most kiderül, hogyan szerez magának örömet a gyengébbik nem. 

Sokan úgy érzik, hogy helytelen, ha örömet szereznek magunknak otthon, titokban, a hálószobában, pedig ez a világ egyik legtermészetesebb dolga és az a normális, ha élünk ezzel a jogunkkal.

Ahányféle ember, annyiféle szokás, igaz ez a maszturbálásra is. A cosmo.com megkérdezett nőket arról, hogy ők hogyan, miként elégítik ki magukat. 

Elárulják a nők, hogyan maszturbálnakForrás: Shutterstock

"Én rendszeresen beépítettem az életembe, bármilyen zsúfoltak is a napjaim, heti 3-4 alkalommal mindig időt szakítok arra, hogy örömet szerezzek magamnak. Beszereztem egy szuper vibrátort, ez áll mindig a rendelkezésemre." (Sam, 28 éves)

"Heti öt alkalommal végzek önkielégítést, többnyire a zuhany alatt, mert ilyenkor tudok a legjobban ellazulni. Vibrátort nem használok, az ujjaimat azonban mindig segítségül hívom. Bennük még nem csalódtam." (Lilly 27 éves)

'"Heti 1-2 alkalommal maszturbálok, általában az ágyban vagy a kádban fekve szoktam. Egy pálcát szoktam használni, ami robog és rezeg. Szuper találmány, ez mindig eljuttat a csúcsra" (Riley 18 éves) 

"Általában heti egyszer szoktam, 10-15 percet maszturbálni. A legjobb, amikor a hasamra fekszem és magamat izgatom. Nem használok vibrátort, csak az ujjaimat" (Desirée, 55 éves)