Így masztrubálnak a nők: elárulták a titkaikat (18+)

Forrás: Shutterstock -
nők maszturbálás intim titok felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kényes téma a nők körében a maszturbálás, pedig kár lenne tagadni, hogy a legtöbben bizony élnek a lehetőséggel, nem is olyan ritkán, mint azt gondolnánk. Most kiderül, hogyan szerez magának örömet a gyengébbik nem. 

Sokan úgy érzik, hogy helytelen, ha örömet szereznek magunknak otthon, titokban, a hálószobában, pedig ez a világ egyik legtermészetesebb dolga és az a normális, ha élünk ezzel a jogunkkal.

Ahányféle ember, annyiféle szokás, igaz ez a maszturbálásra is. A cosmo.com megkérdezett nőket arról, hogy ők hogyan, miként elégítik ki magukat.

Elárulják a nők, hogyan maszturbálnak Forrás: Shutterstock

"Én rendszeresen beépítettem az életembe, bármilyen zsúfoltak is a napjaim, heti 3-4 alkalommal mindig időt szakítok arra, hogy örömet szerezzek magamnak. Beszereztem egy szuper vibrátort, ez áll mindig a rendelkezésemre." (Sam, 28 éves)

"Heti öt alkalommal végzek önkielégítést, többnyire a zuhany alatt, mert ilyenkor tudok a legjobban ellazulni. Vibrátort nem használok, az ujjaimat azonban mindig segítségül hívom. Bennük még nem csalódtam." (Lilly 27 éves)

'"Heti 1-2 alkalommal maszturbálok, általában az ágyban vagy a kádban fekve szoktam. Egy pálcát szoktam használni, ami robog és rezeg. Szuper találmány, ez mindig eljuttat a csúcsra" (Riley 18 éves)

"Általában heti egyszer szoktam, 10-15 percet maszturbálni. A legjobb, amikor a hasamra fekszem és magamat izgatom. Nem használok vibrátort, csak az ujjaimat" (Desirée, 55 éves)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.